Vali184 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Imi puteti zice cateva cantece pentru incepatori pe acustica?
Vali184 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 nu vreau sa cant din voce si nici sa o tin intr-una in acorduri.
Guest Baumwolle Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dacã ai putea sã invoci portativul prin telepatie și sã conjuri sunete din neant ar fi perfect, nu?
Vali184 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 te referi la cantecele din cartea de muzica? as putea sa cant cateva. multumesc pentru idee. notele le stiu pe chitara.
Guest pufdepapadie Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 eu am chitara de vreo 4 luni...si am inceput cu andrii popa, mihai margineanu- a fost odata, ana maria-ochii tai, bambi-doi ochi caprui, hara-cine si stiu si cateva intro'uri ale unor melodii in caz ca te apuci sa inveti ceva si nu vrei sa folosesti vocea, canta odata cu youtub'u eu asa fac
Guest Baumwolle Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 te referi la cantecele din cartea de muzica? as putea sa cant cateva. multumesc pentru idee. notele le stiu pe chitara.
Guest tanarsinelinistit Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 amintire cu haiduci si knocking on heaven's door. those were my first songs
rocket1982 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 ia de aici ..alege si invata,,, nextlevelguitar.com http://isohunt.com/torrent_details/1002351...tar?tab=summary
SolDiez Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Incearca fur elise pana ajungi la barreuri. E foarte faina si e usoara prima parte.
Guest equinoxe Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 (edited) Working Class Hero - John Lennon Uriah Heep - Lady in Black Aceleasi acorduri pe ambele piese, Am si G LE - Turn the page varianta Bob Seger Wicked Game - Chris Isaak Edited March 12, 2010 by equinoxe
rocket1982 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 APROPO DE FUR ELISE --BAIATU ASTA SE CREDE LA PIAN ) http://www.youtube.com/watch?v=P-B4sjUve3E
SfantuJimmy Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Invata Classico de la Tenacious D , nu Fur Elise... e cam aceasi chestie , dar Classico e combinata cu mai multe mel clasice si suna mai fain
Ecco Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Din punctul meu de vedere,nu se incadreaza in melodiile de "cantece usoare" Invata Classico de la Tenacious D , nu Fur Elise... e cam aceasi chestie , dar Classico e combinata cu mai multe mel clasice si suna mai fain
Guest Thorgrim Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Eu sugerez sa inveti house of the rising sun, dar trebuie sa ai cunostiinte minime de fingerpick
Metallicdude Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Eo am inceput cu Come as you are...Enter Sandman...dar daca vrei melodie completa incearca Phoenix-La umbra marelui urss
Guest cristime Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Poti sa te uiti si aici -> http://www.youtube.com/user/lectiadechitar.../27/yx7zVthnXBw
Guest Radu White Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 ). Prima mea melodie invatata pe acustica a fost Silent Night si Guns N' Roses- Sweet Child O Mine. La ultima e bine ca te duce in timpul break-ului la mai multe acorduri, adica: Em, G, Am, C, D Have fun! :)
Guest MihaiConstantin Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Incearca niste John Frusciante (chestii solo). De cele mai multe ori sunt doar acorduri simple. G, D, Am, Dm, C, F. Cam pe acolo se invarte. Pe mine m-a ajutat.
Guest Nihilistul Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Pink Floyd - "Is there anybody out there?" Riffu' de la Hell's Bells. Animals - House of the rising sun Pink Floyd - Wish you were here Ar trebui sa fie niste exercitii bune, da' sugestia mea sincera e sa pui mana si sa canti si cate ceva cu vocea (nu trebuie sa faci o profesie din asta).
Guest AlinMetallica Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Manualu de muzica la putere! *(mai esti la scoala? ca daca nu iti scanez din al meu) Daca nu te descurci pe partitura foloseste cu incredere Guitar Pro (bani gheata/"pirat")/Tux Guitar (moca) .
Recommended Posts