Lovele Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Deci sa zicem asa. Am cantarea asta. Versurile sunt C, D, Dsus, Em refrenul e Em, C, G, D. Sau sa luam oricare alt cantec. Cum fac un solo daca stiu acordurile.
Mimesis Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 sper ca te ajuta ca sa stea careva de pe forum sa iti explice e cam complicat:P spor
Lovele Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Mersi mult Nu ma asteptam ca cineva chiar sa imi explica tot ci sa imi dea o idee de unde sa incep.
karpi Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 (edited) Deci sa zicem asa. Am cantarea asta. Versurile sunt C, D, Dsus, Em refrenul e Em, C, G, D. Sau sa luam oricare alt cantec. Cum fac un solo daca stiu acordurile. Faci solo inainte de acorduri ca sa nu te incurce .apoi vin cele cateva acorduri si dupa ce au trecut acordurile poti sa faci si dupa un solo. Dopa nu-i o problema faci ce vrei .PE acorduri este mai greu. Deci tu trebuie sa canti in gama C ( Domajor ).Atat nimic altceva. Edited March 6, 2010 by karpi
Recommended Posts