Burb Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 e joi 31 martie la sala palatului concert unplugged, unde vor canta: nicu alifantis, alexandru andries, artanu, dan iliescu, miercea baniciu, mircea vintila, mihai coman, dan bittman si multi altii ... Ora 19:30....bilete: cel mai ieftin 250.000 lei ....25 lei grei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Am inteles mesajul,burb!!!nu era necesar sa scrii asa.din cauza ca ai ingrosat literele,ochii mei au luat-o razna,au decis sa divorteze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 ochii mei au luat-o razna,au decis sa divorteze.<{POST_SNAPBACK}> si unul din ochii s-a mutat in alt cap nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Incearca sa gaseasca o solutie...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 and the point is? mie place cum a scrise ele... ca e mare si ramane in creiere stiu vorbesce cu " e " multe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 and the point is? mie place cum a scrise ele... ca e mare si ramane in creiere stiu vorbesce cu " e " multe <{POST_SNAPBACK}> usor cu iarba,proof.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pheno Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 hmm, canta dan iliescu?? parca se lasase de chitara shi facea muzica de yoga or something like dat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 nope dan si artanu sunt back on track. ma tenteaza rau de tot sa ma duc. multimim pentru info burb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 bah se prevede ..fff misto....daca chiar vreti ..sa vb inainte poate n intalnim..io nush daca fac rost d bani......ca m-am imbolnavit si la metrou cu chitara nu mai pot sa merg.....si la ai mei am cersit destul.....lasa ca vedem......oricum....miercuri 30 martie p TVR Cultural e inreg cu Sighisoara Blues Festival ( care a fost d ziua mea in ianuarie...si l-am pierdut...) ...o sa fie p la 23:30 ..si ca e cam off topic.....da nu avea rost sa deschid alt topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted March 30, 2005 Author Share Posted March 30, 2005 bah deci vine ciineva???? ca sa stiu ca e maine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts