Guest halford Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Salutare,deschid acest topic pentru a va pune o intrebare,celor care ati intrat prin magazinul guitarshop din brasov: Cum vi s-a parut vanzatorul de acolo?(emil) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mzurector Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 emil nu e baiat rau dar uneori e prea insistent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metallicdude Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Emil e foarte de treaba..de ce?...e cumva alex starter-ul topicului?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pacalici Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 emil e de treaba...da poate fi "a pain in the you know where" cateodata....acum depinde:))eu nu am avut probleme cu el insa am prieteni care chiar nu vor sa auda de el ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Studor Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Intra-adevar de cele mai multe ori are un comportament necorespunzator, nu ma simt foarte in largul meu in magazin. Am prieteni care nu mai dau pe acolo din cauza lui.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 (edited) roacaru' cu bentita? Baiat de gasca ,amabil si foarte serviabil...dornic sa-ti arate,sa te lase sa probezi....cu mine asa a fost.Dar n-am fost prea des la guitashop-ul din bv. Mai debiteaza prostioare cand e vorba de precizari/comentarii tehnice...dar e ok.Chiar super ok in comparatie cu staff-ul de la Senia(bucuresti) ,unde e unu care te intreaba ce vrei inainte sa intri in magazin. Edited February 20, 2010 by andjar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest morunul sub Dig Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Chiar super ok in comparatie cu staff-ul de la Senia(bucuresti) ,unde e unu care te intreaba ce vrei inainte sa intri in magazin. te intreaba ca sa te indrepte unde ai nevoie... ca au parter si 2 etaje.... mie mi se par de treaba baetii de la senia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cormoran Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Nu stiu care e sensul acestui topic si ce interese sunt in spatele acestui lucru. Emil se pricepe sa vanda instrumente muzicale, adica exact pt. ce a fost angajat. Pe mine personal m-a ajutat mereu (si am cumparat pt mine, pt. trupa si pt. altii de f. multi bani). Alte discutii despre cum este el ca om, ca personalitate, nu cred ca isi au rostul aici, pt. ca s-ar transforma intr-o barfa penibila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intentions Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Citesc si ma minunez..."asta da subiect de forum". Si eu ma numar printre cei care au fost ajutati de Emil si personal nu cred ca din punct de vedere profesional a dezamagit pe cineva. Nu as vrea sa cred ca barfa isi face culcus pe forumul asta. Ar fi pacat. Atat am de spus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest halford Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 nu vad unde e barfa...nu pt asta a fost creat topicu asta...ci el are o cu totul alta tinta... ideea e sa va spuneti PAREREA... eu nu am zis nici de bine nici de rau...va las pe voi sa va spuneti PAREREA...si daca nu vreti nu o faceti si gata... initiativa mea a venit efectiv din disperare pt ca un numar mare de oameni se plang de felul in care se vinde la GH,si le-am spus sa se planga aici,sau,de ce nu,sa aduca laude... asa ca lasati vesinica si romaneasca "teorie a consipartiei" deoparte si ganditi pozitiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 pai daca esti client de multi bani te pupa toti. problema e cum trateaza pe unu pe care nu-l cunosc, unu cu fata de incepator eventual nu sunt din Brasov dar stiu ca nu am avut experiente placute la Guitarsh## in Bucuresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bcv Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Omul ala stie sa vanda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Vineri seara m-am intalnit prin centru cu Emil. M-a invitat pe la magazin sa vad/probez o chitara nou venita in magazinul din Bv, si anume Jackson PDX Demmelition King V. Acum deh, omul e in mod cert un om de vanzari si-si face treaba foarte bine. E clar ca prin astfel de invitatii incearca sa atraga clienti in magazin, dar macar n-o face intr-un mod brutal. Sambata m-am dus pe la magzin. Ei bine, a stat peste program ca sa incerc chitara, am mai stat la o poveste dupa care am plecat, fara sa cumpar un fir de ata. Si asa s-a comportat de cand ne cunoastem, cam de 8 luni ( ne-am cunoscut acolo, in magazin ). E o figura el in sine si daca cineva se simte intimidat/deranjat de el, cred ca cel mai simplu ar fi sa-i spuna in fata ceva politicos, in asa fel incat sa inteleaga ca nu e nevoie sa ajute cand nu e cazul. Ce pot eu sa spun e ca omul e clar bine intentionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts