www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ibanez Grg170dx

Guest david_stevevai4ever

Recommended Posts

Guest david_stevevai4ever
Posted (edited)

Asta va fi urmatoarea mea chitara. As vrea sa vad parerea voastra.

post-13476-1266515896_thumb.png

Edited by david_stevevai4ever
Posted

E o chitara buna pe care sa inveti, dar nu ti-o recomand daca nu iti permiti sa o schimbi in urmatorii 2 ani. Marele ei dezavantaj, in opinia mea, sunt partile de plastic pe care le-au pus pe ea. Cheitele sunt de proasta calitate, posibil sa se rupa, reglajul de ton si volum sunt tot din plastic si au tendinta sa cada dupa o vreme :) si chitara se dezacordeaza daca nu sti cum sa te porti cu ea. Tremolo-ul ala e ceea mai tampita chestie pe care am vazut-o. Unu la mana, daca il folosesti se dezacordeaza chitara instant, iar doi, pierzi din sustain din cauza unei bucati inutile de metal!

In rest nu e chitara prea rea, poti invata sa canti pe ea si eventual sa o schimbi. Daca nu vrei sa ajungi mare chitarist si nu ai pretentie de trupa, chitara asta cu un procesor face minuni pentru orice amator :)

Guest Mircea S.
Posted

parerea mea e ca se invata usor pe ea, cu un procesor si amp bun poti avea satisfactii daca esti incepator.

intradevar nu e bine sa te folosesti de tremolo pentru ca intra in dezacord usor, te poti limita doar sa aplici o presiune mica pe brat.

Posted
Am spus asta de cateva ori pe forum despre aceste "ibanez-uri": lemn prost, cele mai proaste doze pe care am cantat vreodata, hardware jalnic, neck bun.

Iar incepi?... parca asta era parerea ta pentru GRG-uile din seriile China...

Probabil si daca intreaba cineva despre Jem-uri bagi aceeasi poezie...

in cazul asta repet si eu ce-am mai zis:

"Esti sigur ca ai pus mana vreodata pe vreun GRG170?

1. Cum ai caracteriza electronica asta de e proasta?

2. Ce-are lemnul? - e tei american (Tillia americana) cu fata de artar...

3. Ce neglijente la prelucrare ai observat?

4. Ce minusuri are hardware-ul?"

Posted
Esti sigur ca ai pus mana vreodata pe vreun GRG170?

1. Cum ai caracteriza electronica asta de e proasta?

2. Ce-are lemnul? - e tei american (Tillia americana) cu fata de artar...

3. Ce neglijente la prelucrare ai observat?

4. Ce minusuri are hardware-ul?"

Da, am pus mana pe un GRG170, care avea dozele schimbate: SH-6 in neck, STK4 in middle si nu mai stiu exact ce avea in neck (banuiesc ca SH-2).

1. Dozele stoc au un output mic si un ton ciudat.

2. E tei american, compara-l cu paltinul, mahonul, arinul sau orice alt lemn pentru instrumente.

3. Lacul de proasta calitate; fretwork-ul poate avea ceva minusuri, dar asta se rezolva usor.

4. Tremolo inutilizabil, tunere foarte fragile.