Guest StunnerSBand Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Trupa ,,Inca nu avem nume" cauta basist. Cerinte: -Sa fiti din bucuresti -Sa aveti bass -Sa aveti amp -sa stiti sa cantati relativ bine -Varsta:12-16 ani Genuri: -Rock(rar) -Heavy Metal(des) -Thrash Metal(cel mai des 1) -Speed Metal( Cel mai des 2) care vrea sa intre pm me si discutam detaliile
Guest Don MaXxX Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ce trupe te influenteaza din genurile Speed Metal si Thrash Metal?
zirko_95 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 (edited) Ce trupe te influenteaza din genurile Speed Metal si Thrash Metal?(sunt cu el in trupa) Pai pe el,Metallica,la Thrash,Heavy si mai rar Speed,altceva nu asculta(din genurile astea) Edited February 13, 2010 by zirko_95
Guest StunnerSBand Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 (sunt cu el in trupa) Pai pe el,Metallica,la Thrash,Heavy si mai rar Speed,altceva nu asculta(din genurile astea) edited out @Don maxxx:Thrash:Metallica,Slayer Speed:Metallica Heavy:Iron Maiden,Ozzy
eduard.alexandru Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 (edited) edited out Ok, nu ne intereseaza frustrarile unor copii de scoala generala. Edited February 15, 2010 by vektor
Guest StunnerSBand Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 (edited) nici pe mine nu ma intereseaza posturile tale off topic facute evident pentru a-ti mari posturile Edited February 15, 2010 by StunnerSBand
Guest Asasu Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Trupa ,,Inca nu avem nume" cauta basist. Cerinte: -Sa fiti din bucuresti -Sa aveti bass -Sa aveti amp -sa stiti sa cantati relativ bine -Varsta:12-16 ani Genuri: -Rock(rar) -Heavy Metal(des) -Thrash Metal(cel mai des 1) -Speed Metal( Cel mai des 2) care vrea sa intre pm me si discutam detaliile S alut! numele meu este Alexandru am 16 ani si am instrument si amplicitor si as fi dornic sa vin si sa dau o proba la voi oricand sunt dornic sa fac poarte dintr-un proiect serios si sa ajut atata cat pot asta dak este toata lumea interesata! Id Mariusik11 astept sa fiu contactat in cazul in care mai e valabila oferta!
Recommended Posts