Guest Fall_Out_Boy Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Nu stiu inca sa cant la chitara, dar sunt cuprins de o dorinta arzatoare de a invata! Pentru asta am nevoie de o chitara, dar problema mea sunt banii k sunt cam falit si parintii nu imi dau bani sa-mi cumpar un astfel de indtrument asa ca as vrea sa stiu si yo dak as putea gasi ceva mai ieftin o chitara?
Cosu Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 in cel mai rau caz 5 alocatii = 1 bucata chitara acustica la mana a 2a. Cu putin noroc gasesti si mai ieftin.
Guest Dumi Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Lucrurile bune vin celui care asteapta Gasesti o gramada de chitari la mana a doua, (western sa fie, dar cel mai bine gaseste pe cineva cu experienta cu care sa mergi cand iei chitara), la un milion, un milion jumate. Si da...alocatia e solutia. Poate mai un prieten, vreo bunica, matusa, ceva
Faust Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 In situatia asta eram si eu acum vreo 18 ani Acum am 5 chitari electrice si una rece...
mega.deb Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 (edited) Aham ... sa vedem cu alocatiile iti poti lua o acustica bunicica, eu in schimb iti recomand mai mult acustica decat clasica dak vrei sa treci la electrica intr-un viitor si dak iti vei lua o chirara la mana a IIa neaparat sa mergi cu unu care se pricepe ... sa nu te trezesti ca falseaza sau ca are distanta prea mare intre corzi si grif si poti canta pe ea numa armonie in prima pozitie. Si o alta recomandare este sa nu o probezi cu un set nou de corzi ci cu unul vechi, sa canti(sau ma rog un prieten d'atau mai bazat) pe ea macar vreo 30 de min sa vezi cum si cat se dezacordeaza. Mullta bafta si corzi intinse!!!! p.s. cand o iei pui poze pe forum Edited May 15, 2006 by megasoft
Victor Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 pentru inceput nu iti recomand o chitara western, ci una clasica, cu corzi de nylon Multa bafta
Recommended Posts