zonalibera Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Salutare, asa cum scrie si la titlu, caut trupa rock, exclus metale grele, alternative, etc, exclus trupe de copii, trupe ad-hoc, sau din ciclul, sa ne intalnim, for fun only(pt asta ma duc la karaoke in club daca vreau), mentionez ca am peste 37 de ani din care vreo 15 de cantat, ascult, imi place si cant, Whitesnake, Bon Jovi, Foreigner, U2,Poets of the fall, etc.. nu ascult si nu-mi place, Beatles, Creedence, The Animals si cam tot ce inseamna 60's si 70's, suntem in 2010 totusi, sunt disponibil si pentru trupe de cover-uri. Pt demo sau alte informatii(nu fac auditii pe forum), apelati cu incredere la PM, sau la tel:0728 274 652, nu stau pe messenger, nu sunt figurant si nu prea am timp de prostii. Va multumesc.
Guest Adrian-dejete de aur Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Salutare, asa cum scrie si la titlu, caut trupa rock, exclus metale grele, alternative, etc, exclus trupe de copii, trupe ad-hoc, sau din ciclul, sa ne intalnim, for fun only(pt asta ma duc la karaoke in club daca vreau), mentionez ca am peste 37 de ani din care vreo 15 de cantat, ascult, imi place si cant, Whitesnake, Bon Jovi, Foreigner, U2,Poets of the fall, etc.. nu ascult si nu-mi place, Beatles, Creedence, The Animals si cam tot ce inseamna 60's si 70's, suntem in 2010 totusi, sunt disponibil si pentru trupe de cover-uri. Pt demo sau alte informatii(nu fac auditii pe forum), apelati cu incredere la PM, sau la tel:0728 274 652, nu stau pe messenger, nu sunt figurant si nu prea am timp de prostii.Va multumesc. pacat ca nushu din ce oras esti
zonalibera Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 pacat ca nushu din ce oras esti Bucuresti..
zonalibera Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 (edited) :) curaj gaina, ca te tai! piesa veche, vocea conteaza...8_o__clock___Las_o_balta.mp3 Edited April 20, 2010 by zonalibera
zonalibera Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 (edited) tel nou:0724 333 123, sau id: electriczebra Edited April 23, 2010 by zonalibera
zonalibera Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 ok, cant singur in baie, e mai ieftin si nu ma cert cu nimeni
Guest Soulkyn Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Fie ca ai o trupa sau cauti una, fie ca ai nevoie de un chitarist, tobar, clapar, solist, solista, aici poti gasi instrumentisti si trupe. Mai mult decat o lista, o comunitate de muzicieni si oameni de muzica! Online Instrumentist
Guest Emil... Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 TOT RESPECTU' pt ca asculti si iti place whitesnake
zonalibera Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 never say never. p.s. nu caut trupe de copilasi dornici de distractie
Recommended Posts