nyl Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 ei bine am cumparat o chitara de pe ebay, transportul a fost mult mult mai mare, si am primit refund pe paypal cat am platit in email-ul de la paypal am fost instintat de ce suma am primit inapoi, si ca v-a fi transferata direct pe card asta a fost vineri seara.. sambata pe la ora 9 am verificat cardul la un ATM din oras, si supriza!! bani nu erau pe card :| Am card Visa Electron de la BCR... ce sa fac sa imi iau banii inapoi!!! pentru ca trebuie sa cumpar alta chitara :| de la cineva si banii nui am :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakavaka Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 cum adica transportul a fost mai mare? fata de ce? costurile shippingului se discuta inainte de tranzactie din cate stiu eu. btw, nu am prea multa experienta cu paypal, dar din cate stiu eu tine mai multe zile o astfel de tranzactie (5-7 zile) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyl Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 initial era $175 dupaia a fost $400(1100RON) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Tranzactiile bancare, in caz ca nu stiai, nu sunt magie. Dureaza cateva zile procesarea. Also, weekend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 dureaza stai linistit....la mine a durat 2 saptamani pentru o comanda neonorata de la zipzoomfly prin bank of america(visa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyl Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 eu cand le-am trimis banii a durat 2 minute sa ii primeasca, iar inapoi sa ii iei dureaza si 2 sapt? ce naiba ma fac ca marti cand imi ajunge chitara prin fan curier si nu am banii ii sunt luni la 9 dimineata (desigur mai intai verific cardul), poate e vreo posibilitate sa fie rapidizata tranzactia Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyl Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 am citit ca astia de la anti frauda se autosesizeaza pentru tranzactii mai mari de $500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 am citit ca astia de la anti frauda se autosesizeaza pentru tranzactii mai mari de $500 din ce vad eu aici nu e vorba de vreo frauda.. din pacate asa se fac tranzactiile pe net, tre sa ii lasi 2 zile lucratoare cel putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts