Guest Cajack Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 (edited) EDIT:am facut'o eu acum de ce topicul asta nu are o a doua pagina? ) ) Edited February 10, 2010 by Cajack
Guest Pacalici Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Prin gatul tau fantastic de-artar rasunatorAlene se propaga un ton netipator. Si doza-ti spiralata prin unica bobina, La usebeu converge un sunet de... mandolina! [n-am gasit alta rima] genial =)))))...doar atat am avut de spus )
karpi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 (edited) Ok, e foarte interesant reply-ul dumneavoastra, ati emis niste judecati de valoare dupa parerea mea, insa nu inteleg ce legatura au aceste lucruri cu ce am spus eu sau cu ce a spus oricine altcineva pe topicul asta. Parca vorbeam despre un nene care vinde o chitara. Atunci de unde toata discutia despre sloganuri americane, cariere artistice, spirit de observatie si alte lucruri? O explicatie mai pe indelete a postului dumneavoastra ar fi apreciata si primita cu recunostinta. Initiatorul topicului a considerat "exagerata" deplasata "reclama " gonflata la acea chitara Behringer mai ales din cauza ca multi de pe acest forum am criticat produsele acestei firme .Chitara ar putea sa fie buna . acesta fiind reactia colegului nostru : Mda, un tip vinde o chitara. Nothing wrong pana aici ....pana citesti anuntul. M-am simtit mai prost pentru cele 5 min din viata pierdute citind anuntul asta. PS Romanul s-a nascut poet. Ce sa-i faci daca e chitara cu neck fantastic si comutator in 5 cai? Am fost si eu curios si dai cu click. Dar aceiasi tip de reclama se face la cam orice produs .Dupa parerea mea nu a fost atent ca este doar un text tradus de un automat fara nici o logica si neadaptat la genul de slogane de reclama din Romania .Noua ni-se pare cciudat si deplasat cea cu ce cei din tarile cu economie de piata cu traditie deja sunt obisnuiti .( un rau necesar ?) Aceste reclame , texte ,slogane vizeaza de obicei amatorii care sunt potentialii cumparatori la asemenea produse. Copilu vrea chitara , ce sa-i cumpere parinti ? ceva e nu-i prea scump si este OK , arata ca cele PRO de la TV iar prezentarea din reclama il asigura ce este de calitate ..Wood .super ..super shaped body , maple neck ..rosewood...super finish, super fast neck, super crome hardware ,3 bright singlecoil pickups, 5 way switch ,..etc .Si nimic nu-i minciuna doar exagerat ca si cam la orice reclama.Omul de pe strada nu stie ca conteaza ce fel de maple neck, ce calitate are metalul hardware-ului doar ca este "super crome finish "...etc Acest tip de reclama inca nu s-a inradacinat la noi ,(dar incet incet se raspandeste ) Acm 40 de ani oameni faceau rost de afise sau plachete de reclama straine sticle goale de bauturi straine si le puneau in casa ca si decoratie !Cei care nu aveau se uitau invidiosi !! Era un miraj al westului pe care il percepeam prin aceste simboluri care le vedeam in filme .Doar atata cunosteam si vedeam din lume. Edited February 10, 2010 by karpi
Tintin Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 (edited) Corect, se colectionau doze de suc sau bere, cutii de alune metalice, capace de suc si bere, pachete cartonate de tzigari, o gramada de prostii, atunci faceau o impresie deosebita musafirilor pe care-i bagai in casa. Numai simplul fapt ca aveai rude in afara tzarii, deja starnea invidie necontrolata. Imi aduc aminte cand mi-a adus taica-miu de dincolo ciocolata si banane si fara sa-mi dau seama m-am dus afara la joaca mancand si au aparut aia mai mari si mi-au cerut sa le dau si lor, in urma refuzului meu si pentru ca am inghitzit toata ciocolata numai ca sa nu mi-o confishte era cat pe ce sa fiu batut cu bestialitate si ura, nu cred ca eram nici la scoala la vremea respectiva, ce vremuri, ce oameni! Edited February 11, 2010 by robertimis
Recommended Posts