www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rocktron Gainiac 2

slayer

Recommended Posts

Hello

Va rog sa va exprimati parerea in ceea ce priveste pre-amplificatorul mai sus mentionat : Rocktron Gainiac 2.

Merita banii?

Tonul obtinut cu gain la maxim se apropie de...? (tonul unei melodii/trupe)

Ati incercat sa-l folositi impreuna cu Behringer FCB1010 sau alt controller MIDI?

Multumesc anticipat

Hello

Va rog sa va exprimati parerea in ceea ce priveste pre-amplificatorul mai sus mentionat : Rocktron Gainiac 2.

Merita banii?

Tonul obtinut cu gain la maxim se apropie de...? (tonul unei melodii/trupe)

Ati incercat sa-l folositi impreuna cu Behringer FCB1010 sau alt controller MIDI?

Multumesc anticipat

Salut,

Din cate stiu ,nu-l pot folosi cu un controller midi din siplul motiv ca nu are o conexiune midi.In rest un distors mult peste multe biziitori gen boss ori zoom.

apropos de utilizarea unui Gainiac cu FCB1010:

in manualul footswitch-ului zice asa : "Use these jacks to connect your amplifier for channel selection(mono or stereo jack cable)"

din asta eu inteleg ca pe un anumit patch se poate programa schimbarea canalului de pe amp/pre-amp

problema mea este: functioneaza intr-adevar chestia asta?

despre tonul pe care il poti scoate: pe unde se pozitioneaza? low-gain, middle-gain sau hi-gain?

Salut,

Din cate stiu ,nu-l pot folosi cu un controller midi din siplul motiv ca nu are o conexiune midi.In rest un distors mult peste multe biziitori gen boss ori zoom.