Guest Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 E chiar jalnic unde s-a ajuns...Saptamana trecuta in Cluj, din apartamentul de deasupra acelui apartament unde sta sora mea in chirie, s-a furat centrala termica in timp ce familia respectiva dormea. Cu hotii astia n-ai ce face...poate daca pui usa cu electrosocuri. Despre Haiti numai de bine.
AnalogSound Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Foaie verde strugure da-te jos din plop... care era legatura ... chiar nu inteleg... Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound
Guest Noxified Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Cu hotii astia n-ai ce face...poate daca pui usa cu electrosocuri. Aia`i frate.
AnalogSound Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Am fost cu politia, nu a fost laptopul acela... totul a iesit discret si curat... dar laptopul meu a ramas la straini. Va multumesc enorm de mult pentru ajutorul vostru. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound
srbnmircea Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Imi pare rau ce s-a intamplat pentru tine, dar si in scoli nu e diferit, unde invat eu in timpul orei de sport o fata a facut o declaratie cum ca ii lipseau 1000 ron, suspicios, ce dumnezeii mei facea ea cu 1000 de ron, era la vestiaru' fetelor asa ca baietii nu au avut nici o treaba, cum ca fetele au intrat inainte sa iasa cealalta clasa, au fost primii suspecti si trebuiau sa se stranga banii de la fiecare fata si sa i se dea inanapoi, era foarte aproape sa predea banii pana cand fata cu pricina a gasit banii, mie mi se pare ciudat, o idee cum sa faci bani in scoala si cum sa furi de la oameni.
Recommended Posts