Guest Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 E chiar jalnic unde s-a ajuns...Saptamana trecuta in Cluj, din apartamentul de deasupra acelui apartament unde sta sora mea in chirie, s-a furat centrala termica in timp ce familia respectiva dormea. Cu hotii astia n-ai ce face...poate daca pui usa cu electrosocuri. Despre Haiti numai de bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 Foaie verde strugure da-te jos din plop... care era legatura ... chiar nu inteleg... Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Noxified Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Cu hotii astia n-ai ce face...poate daca pui usa cu electrosocuri. Aia`i frate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted January 27, 2010 Author Share Posted January 27, 2010 Am fost cu politia, nu a fost laptopul acela... totul a iesit discret si curat... dar laptopul meu a ramas la straini. Va multumesc enorm de mult pentru ajutorul vostru. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Don't give up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Imi pare rau ce s-a intamplat pentru tine, dar si in scoli nu e diferit, unde invat eu in timpul orei de sport o fata a facut o declaratie cum ca ii lipseau 1000 ron, suspicios, ce dumnezeii mei facea ea cu 1000 de ron, era la vestiaru' fetelor asa ca baietii nu au avut nici o treaba, cum ca fetele au intrat inainte sa iasa cealalta clasa, au fost primii suspecti si trebuiau sa se stranga banii de la fiecare fata si sa i se dea inanapoi, era foarte aproape sa predea banii pana cand fata cu pricina a gasit banii, mie mi se pare ciudat, o idee cum sa faci bani in scoala si cum sa furi de la oameni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts