www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Echipament Pt. Sala ...

Recommended Posts

Guest mateiutzu
Posted

Va salut !

Am de gand sa-mi fac sala de repetitii pt. formatia mea si am nevoie de un mixer, 2 boxe pt. voci si chitare si una de bas. Ce modele mi-ati recomanda ... si daca stiti cumva si la ce pret. Nu vreau echipament super scump. M-as multumii si cu Behringer ...

Voi avea un lead vocal, un backing vocal, 2 chitari si un bas. deci imi tre' un mixer pe 5 canale ... right ?

Va multumesc anticipat ...

Guest mateiutzu
Posted

sa zicem ca as da vreo 800 de euro

Guest _Theo_
Posted

ok...la banii astia o varianta ar fi mixerele cu putere incorporata de la behringer + 2 boxe de 250-300 W (varianta foarte economica) , desi nu iti recomand asta. cel mai bine e sa aveti totu separat - ceea ce inseamna ceva $$$ in plus. chitara sa iasa pe cubu ei, basu pe treaba lui, vocile pe mixeru lor. ai putea sa cauti la sh un mixer si o putere de 50-60W pe care sa scoti vocile, 2 cuburi de chitara (vezi fm56 de la fender - 11mil parca) si un cub de bas. depasesti 800Eu, dar e o varianta mai buna oricum

Guest p_aciulea
Posted

sau poate sa isi ia din bani aia stricutul necesa la ce a zis el si toti sa intre p mix

suna ca un cur bombat, dar merge si asa

Guest mateiutzu
Posted

mai, ideea e ca eu am discutat cu astia si vrem sa facem asa ... un mixer, 2 boxe si una de bas ...

sa zicem daca am da 1000 de euro .... cam cat ne-ar costa mixerul si boxele ... ?

Guest _Theo_
Posted

deci...ar fi chestia asta de la behringer...14-17 mil...nu mai tin minte exact si rezolvi 2 chestii de-o data - mixer + putere. ramane sa-ti mai gasesti 2 boxe compatibile.

post-87-1142758749_thumb.jpg

Posted

Evita power mixers cu orice pret.Mai ales cele produse de Behringer.Eu am ascultat asa ceva, si am decis sa merg pe o varianta ceva mai scumpa, in intregime de la Senia. Amp separat, mixer separat si doua boxe de 400rms.

Ma rog, solutia ideala pentru o sala de repetitii ar fi ca fiecare instrument sa aiba ampul si difuzorul lui.S-ar auzi mult mai separat si mai bine asa, dar daca nu este posibil, sau daca vreti un mixer neaparat, atunci iti recomand sa cauti pe site-ul Senia.Bafta