Guest The Brewmaster Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Deci...am fost cu un prieten la o repetitie cu o trupa.Si el mio luat chitara am un Rocket Special din set de Marshall(daca trebuie pun si linkul)si o zis ca,corzile sunt prea rigide si nu pot fi indoite asa usor.Asa ca mi-am luat trusta de scule care mi-o dat-o si l-am rugat sa ma ajute sa o fac,dar stupoare,stupoare mi-am mesterit la ea si pe primele 7 freturi pe toate corzile am un efect de "fret bar"adica daca dau mai tare de coarda imi suna ca si cum n-as tine-o bine,dar o tin ca m-io dat sangele in degete.Am mesterit acolo unde sunt puse corzile si unde bagi si bara de tremollo. Multumesc anticipat
TB_TM Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kitarile astea au pe ele corzi de .010" ... poti sa pui eventual de .009" sau chiar .008" daca vrei mai moi. Cu fret-buzul... poti sa mai destrangi putin thruss-rod-ul si sa mai cobori corzile din "papucii" pe pe bridge. (pe fiecare "papuc" sunt cate doua surubele mici). Se gases o gramada pe net, inclusiv pe RGC despre setarea corecta... http://www.ehow.com/video_4396413_truss-ro...ster-setup.html
CiocanelBloodyCIocanel Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 cel mai bine du-te la un prieten care stie... e dificil la inceput sa faci astfel de operatii. ai fretbuzz... mai bine nu umbla la truss-rod... e foarte sensibil. ce corzi ai pus pe el acum?
Lovele Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Fret buzz. Poate te duci la cineva care se pricepe sa seteze truss rodu, actiunea, intonatia sau daca vezi pe youtube eu de acolo tot m-am chinuit pana am reusit
Guest The Brewmaster Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Nu am pus alte corzi noi, dar o sa ma duc sambata la magazin de unde am luat-o si o sai schimb corzile dozele si sami fac problema.Am o intrebare dozele Seymour Duncan is bune?
Lovele Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 De cum am auzit toata lumea lauda dozele seymour duncan deci probabil ca sunt bune.
Recommended Posts