www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Big Huge Problem

Recommended Posts

Guest The Brewmaster
Posted

Deci...am fost cu un prieten la o repetitie cu o trupa.Si el mio luat chitara am un Rocket Special din set de Marshall(daca trebuie pun si linkul)si o zis ca,corzile sunt prea rigide si nu pot fi indoite asa usor.Asa ca mi-am luat trusta de scule care mi-o dat-o si l-am rugat sa ma ajute sa o fac,dar stupoare,stupoare mi-am mesterit la ea si pe primele 7 freturi pe toate corzile am un efect de "fret bar"adica daca dau mai tare de coarda imi suna ca si cum n-as tine-o bine,dar o tin ca m-io dat sangele in degete.Am mesterit acolo unde sunt puse corzile si unde bagi si bara de tremollo. Multumesc anticipat :)

Posted

Kitarile astea au pe ele corzi de .010" ... poti sa pui eventual de .009" sau chiar .008" daca vrei mai moi. Cu fret-buzul... poti sa mai destrangi putin thruss-rod-ul si sa mai cobori corzile din "papucii" pe pe bridge. (pe fiecare "papuc" sunt cate doua surubele mici).

Se gases o gramada pe net, inclusiv pe RGC despre setarea corecta... http://www.ehow.com/video_4396413_truss-ro...ster-setup.html

Guest The Brewmaster
Posted

Nu am pus alte corzi noi, dar o sa ma duc sambata la magazin de unde am luat-o si o sai schimb corzile dozele si sami fac problema.Am o intrebare dozele Seymour Duncan is bune?