Guest jerry Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Vand un amplificator behringer GMX110 de 30 de wats, cu 3 tipuri de setari pt amp, 2 canale si 99 de efecte pe ambele canale, vechime un an..pret de 8 milioane lei.. Vand chitara Hora electrica model Iris..culoare albastra pret 3 milioane lei..negociabil..veche de 2 ani.. Vand chitara Harley Benton model Les Paul cu 2 doze humbucker, 2 butoane pt ton si 2 pt volum, culoare neagra..vechime..nici macar un an nu are..cu garantie..pana in aprilie..pret 8 milioane lei..negociabil Vand multi efect behringer V-amp2 ...cu 20 de canale a cate 5 locuri pt efecte si setari de amp..125 de setari posibile..pret 4 milioane lei..vechime de fix 1 an ....are o mica defectiune.. Informatii suplimentare la e-mail ekune26@yahoo.com ...sunt din Baia Mare
Guest jerry Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Nu sunt grozave pozele ca nici aparatul nu m-o tinut decat 2 minute..Ghitara Hora Ghitara Harley Benton Les Paul.... Defectiunea consta in...cand se scoate unitatea din priza, se resetaza daca are mai multe setari de una...nu stiu cat de bine se intelege...contactati-ma pt detalii
dass101 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Vezi ca din cite imi aduc eu aminte la Vamp era o indicatie in manual apropo de scosul din priza. De genul mai intii din aparat si pe urma din priza. Desi memoria a inceput sa ma cam insele ...
Dooku Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Salut, Doar o mica interventie. Toate procesoarele au o baterie interna, asemanatoare celei de pe placa de baza de la PC, baterie care intretine memoria interna ROM, PROM, sau alt tip - adica aia unde se stocheaza toate setarile tale - si tine de obicei cam cinci ani, sau peste. Daca bateria s-a consumat sau are alte probleme trebuie inlocuita. In mod normal nu trebuie sa coste cine stie cat, dar este in functie de tipul bateriei. Asa ca, o posibila cauza ar putea fi bateria interna. Bafta.
Guest claxonn Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Maine V-amp2-ul pleaca spre Timisoara (spre mine).
Guest jerry Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Cum zice nenea ala smecher de sus..V-amp-ul e dat...
Guest jerry Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Lumeee....sunt disperat...chiar pe nimeni nu intereseaza sculele astea..pretul e negociabil.!!!!!!!
Guest Fenderash Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Nu vreau sa par carcotas dar ai vazut cat sunt chitarile tale NOI ??? iti zic eu Iris - 2,5 mil Les Paulu tau 7,5 mil.Scuze.Succes la vanzare oricum
Recommended Posts