www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest simdude
Posted

Suna interesant.

Pe unde sinteti localizati ? Ce inseamna mai precis "in timpul liber" ?

Posted
  simdude said:
Suna interesant.

Pe unde sinteti localizati ? Ce inseamna mai precis "in timpul liber" ?

suntem din bucuresti si fiecare dintre noi a activat in mai multe trupe de gen, asa ca avem suficienta experienta in domeniu. repetitiile au loc seara, dupa 18.00 sau in weekend-uri. oricum, asa cum vad ca ai raspuns altora, tu nu poti repeta decat in prima jumatate a zilei.

repertoriul de orientare cuprinde piese ale unor trupe precum: cream, free, paul rodgers, thin lizzy, ten years after, etc., dar sunt posibile si binevenite si alte variante. 

anuntul ramane valabil in continuare. rog seriozitate.

Guest simdude
Posted
  StratMan said:
suntem din bucuresti

Da, am vazut din sectiunea de sub avatarul tau ca din Bucuresti :) , ma intereseaza mai exact in ce zona sau cartier va desfasurati activitatea, pentru ca in momentul de fata eu nu am masina.

Posted (edited)
  simdude said:
Da, am vazut din sectiunea de sub avatarul tau ca din Bucuresti :) , ma intereseaza mai exact in ce zona sau cartier va desfasurati activitatea, pentru ca in momentul de fata eu nu am masina.

sala de repetitii e langa biserica amzei iar eu vin cu auto propriu din tineretului. vezi ca ti-am trimis si PM.

Edited by StratMan
Guest simdude
Posted

Aha, biserica Amzei, mersi pentru informatie! Am observat PM-ul tau, insa prefer forumul.

Guest simdude
Posted
  StratMan said:
auoleu, cand e vorba de cantat, nimeni? :)

Instrumentisti profesionisti pentru sectiunea de ritm sint greu de gasit. Mai ales cind trebuie sa se integreze intr-un grup muzical deja format.

In plus, ceilalti sint inca plecati in vacanta de iarna, lumea buna se intoarce din concediu pe la jumatea lui ianuarie. :)

Posted
  simdude said:
Instrumentisti profesionisti pentru sectiunea de ritm sint greu de gasit. Mai ales cind trebuie sa se integreze intr-un grup muzical deja format.

In plus, ceilalti sint inca plecati in vacanta de iarna, lumea buna se intoarce din concediu pe la jumatea lui ianuarie. :)

vai, ce informatii interesante mi-ai dat! :) te rog eu, nu mai reveni, ca ma coplesesti! :)

Posted

sal

mai e valabil???????????

imi poti da mai multe detalii????????

despre cantari de exemplu...

sunt...unde...

Guest Lupoaica
Posted

Cantari platite (la nivel de club) sau doar din placere pentru muzica? :) Poate va pot recomanda eu pe cineva

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.