www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Emg

andrei1992

Recommended Posts

Salut!

Mi-am luat de curând un EMG81 în bridge și vreau sa îmi iau un EMG în neck dar nu știu care sa aleg 85 sau 60. As vrea sa pot cânta cam orice gen, mai mult cant pe distors, motiv pentru care am luat 81-le dar uneori am nevoie și de sunete curate.

Salut Andrei, îți recomand 89 pentru neck. E o dozã foarte versatilã (click aici).

Eu am versiunea pentru 7 corzi ºi sunt foarte mulțumit... Doza se poate splita din potențiometru iar în modul single coil sunã foarte bine pe acustic. Poți asculta ca ºi sample acustic piesa postatã de mine la duel 94 (click aici).

Guest AlinMetallica
Salut Andrei, îți recomand 89 pentru neck. E o dozã foarte versatilã (click aici).

Eu am versiunea pentru 7 corzi ºi sunt foarte mulțumit... Doza se poate splita din potențiometru iar în modul single coil sunã foarte bine pe acustic. Poți asculta ca ºi sample acustic piesa postatã de mine la duel 94 (click aici).

Flashy spunea ca EMG nu au clean bun. Mersi omule, acum am siguranta (in locul la o banuiala) ca este o prostie.

• 2 weeks later...
Guest AlinMetallica
Pune 81-le in neck. O sa ai o surpriza, placuta sper :)

Pt bridge SD AHB2 (Blackout metal) ii tata lor.

Ps. vezi c-a aparut seria X de la EMG, unii zic ca-i replica EMG la Blackouts-urile de la SD...

Da, dar nu prea am vazut in Romania.