teckus Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 UP! Posibil schimb cu MXR ZW-44(zw-overdrive)
LaszloZsoltCsuti Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ai numai pedala asta ?sau faci modificari la pedale?
teckus Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Sal, nu prea inteleg intrebarile, am mai multe pedale, pe care le folosesc sau le-am folosit, unele modificate altele nu. Am modificat pedalele care nu mi-au placut sau la care am adus un plus de functionalitate, nu m-am gandit sa fac din asta o afacere, dar cine stie Daca ai vre-o pedala de modificat scrie-mi pe PM, nu se stie, poate poate
teckus Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Sal, nu prea inteleg intrebarile, am mai multe pedale, pe care le folosesc sau le-am folosit, unele modificate altele nu. Am modificat pedalele care nu mi-au placut sau la care am adus un plus de functionalitate, nu m-am gandit sa fac din asta o afacere, dar cine stie Daca ai vre-o pedala de modificat scrie-mi pe PM, nu se stie, poate poate
teckus Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 (edited) Sampler-urile sunt inregistrate printr-un Marshall MG100Hdfx pe canalul de "clean" cu gain=ora2, bass, mid, treble=ora12, cab 4x12 Eminence Governor, shur sm57 bagat direct in placa de sunet(creative Live). La SD-1, toate potentiometrele la ora12. Fiecare sample are trei parti(clipping) cu cate trei "subparti"(voice), partea unu-> Ge+Si+Si, Partea a doua Ge+Si+Si+Si, partea a teia -> Si+Si+Si, la fiecare parteam modificat "voice" 1-light, 2-middle, 3-dark. Sampler-urile sunt trase Ch->SD-1->Amp 1-Ibanez RG305-DY, Doze DiMarzzio Evolution(middle+neck) ibn_sd_1_.mp3 2-ESP M-1 George Lynch esp_sd_1_.mp3 Edited May 24, 2010 by teckus
teckus Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 UP! Rectificare: chitara din primul sample ii Ibanez RG-505DY.
Recommended Posts