Guest Johnny I Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 (edited) salve! am dat peste modelul showmaster de la fender. ce parere avetzi de chitara? a incercat-o cineva? asa, chitara arata ca o bijuterie dar nu stiu dak se poate preta si la rautatzi. astept raspunsuri concludente, ty later edit: here is a link: http://www.fender.com/products/search.php?...&cat=showmaster Edited March 13, 2006 by Johnny I
Symbolic Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 pai in functie de ce doze are pe ea sau ce doze vrei sa pui pe ea.... daca-i trantesti emg 81 si o scandura cu niste corzi intinse de-asupra suna
Guest Johnny I Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 ma gandeam la varianta standard... care si asa costa de rupe. e dotata cu doze SD
Guest MrJackson Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Umilele mele cunostinte zic ca Showmasteru e seria cea mai "rock" de la Fender. Strict ca aspect, imi pare rau ca au stricat-o cu headstocku ala... in rest, jos palaria. La partea tehnica... au lemnuri bune, top-uri de calitate, finisare pe masura pretului. Din pacate, grifful e tot marca Fender, deci prea putin comod pentru rautati dalea rapide (nu se compara cu un Ibanez). PS: Miam promis ca o sa imi cumpar una... in viitorii 10-15 ani.
dass101 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Dupa parerea mea daca vrei un superstrat, mai bine mergi pe Ibanez, Jackson, ESP.
Guest Sheriff Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Din cate stiu Chris Impellitteri foloseste un Showmaster cu SD '59 in bridge (->amp Peavey 5150) pt a inregistra partile ritmice. Nu stiu cat de aproape e de tonul pe care il cauti dar e destul de "rau"
Shreder Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Am incercat o chitara Fender Showmaster QBT acu cateva saptamani. Pot zice ca m-am inteles cu ea. Griful e mai confortabil ca la un Stratocaster si ai acces facil pana la tasta 24, gratie gatului lipit (e set neck) . E usoara, ca e din lemn de tei deci e buna pt cantari lungi, ca nu te termina de spate . Finisajele alea dragute sunt aplicate. Intr-adevar, dozele sunt Seymour Duncan: Pearly Gates in bridge si 59 reverse polarity la neck. Unitatea de tremolo e tip recessed-o corcitura dintre un tremolo vintage si un Floyd Rose. O chestie interesanta e pragusul din grafit. Asta se autolubrifiaza in contact cu otelul corzilor, ceea ce ingreuneaza dezacordarea chitarei in cazul abuzarii barei de tremolo Recunosc ca si eu sunt tentat de chitara asta, dar nu imi convine de loc faptul ca are set neck-but hey, that's me. Iat si un link util zic eu: http://en.wikipedia.org/wiki/Fender_Showmaster
Recommended Posts