Guest vic77link Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Salut tuturor... Sunt un incepator si ma gandeam sa schimb chitara mea actuala, o EKO S200 de 2 bani, la care vibreaza toate corzile si care nu mai e in cele mai bune conditii. Umbland prin internet am gasit asa ceva si ma intrebam daca stiti cum va cum este... Pretul nu e mare, dimpotriva... Ce parere aveti?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecco Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 (edited) Firma e Le Marquis N.Y. ala:) Gibson a adaugat userul de la el Edited December 9, 2009 by Ecco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Firmã din Germania, chitara cu chei Grover și Bigsby original, la numai 190 de euroi. Ceva e putred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecco Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Ceva e putred! poate daia e asa ieftina ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 e putreda chitara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaitarta Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 (edited) e putreda chitara? poate ca-i intradevar Bigspy pe thomann numai bigsby si cheile sar de 200 E Edited December 9, 2009 by mihaitarta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vic77link Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 (edited) poate ca-i intradevar Bigspy pe thomann numai bigsby si cheile sar de 200 E da ma rog lol... am gresit sa scriu... suna mai bine bigspy decat bigsby XD.... Eu am gasit-o la 130?, noua... de asta ma agitam atat. p,s tipul asta vinde si Fender Stratocaster Le Marquis N.Y. Sumburst SRV cam pe la acelas pret... poate face vreo manarie cu aia de la Le Marquis ny pps si zice ca numai bigsby-ul costa mai mult de 100 de ? si sustine ca materialele sunt mai bune calitativ ca epifoanele... Nush ce sa cred. Edited December 9, 2009 by vic77link Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaitarta Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 da ma rog lol... am gresit sa scriu... suna mai bine bigspy decat bigsby XD....Eu am gasit-o la 130€, noua... de asta ma agitam atat. Eu zic sa te documentezi cat mai bine, ca ceva nu-i in regula. Intradevar, producatorul nu ia bigsby si chei si mai stiu eu ce piese de pe thomann si le ia in mod clar la alt pret, dar cu toate astea mi se pare prea putin. La pretul asta ai face afaceri sa le iei numai ca sa vinzi piesele de pe ele, de-asta-i putreda treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
soiuz Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 ... si sustine ca materialele sunt mai bune calitativ ca epifoanele... Pare a fi cea mai la moda afirmatie din umtima vreme Orice Model LP sau SG produs de oricine e mai bun decat un epi de vreo un an incoace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tintin Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 are un prieten din Tm una, copie de Strat, este de nivel Squaier nici mai rea si nici mai buna, nu e prost lucrata dar este cam ushoara, am postat ca sa spun ca intradevar este o chitara facuta in Asia si nu are absolut nici cea mai mica treaba cu Germania, doar ca se gasesc si pe www.ebay.de la vanzare, in rest nici cea mai mica legatura cu Germania. Pentru bani care se cere pe ele sunt bune, dar nu sunt nici spectaculoase si o data cumparata te-ai cam incaltzat cu ea ca nu se va arunca nimeni sa tzi-o cumpere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulfhednar Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Daca va uitati cu atentie la poze puteti vedea ca Bigsby-ul este licenced, adicã varianta mai ieftinã. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vic77link Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 am inteles... nu ma incred prea tare. am sa raman fidel la a mea eko s300 de 2 bani, pana cand nu se va distruge de tot :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 daca o poti incerca zic ca ar putea fi ceva ok dar daca nu exista reviewuri multe pe net sa vezi cum ar putea tine in timp.. dunno. treaba e ca in zona aia de pret nu m-as risca sa-mi iau ceva nou care sigur are un 'calcai al lui Ahile' adica o anume componenta unde s-au facut economii. de exemplu roytekul meu e construit ok, finisat ok are doze decente dar tot ce e metal e de slaba calitate. daca as face 200 de benduri pe zi as nenoroci chitara in cateva luni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tintin Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Pai chitara ta Eko este la acelashi nivel cu ce ofera firma asta ca si copie de Strat, deci clar nu vei face nici o mare schema daca cumperi ceva de acelashi nivel, daca tot vrei sa faci un pas inainte il faci spre ceva mai serios, in nici un caz acelashi rahat dar cu alt titlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovele Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Ce pot sa zic. In banii aia eu as opta pentru un squier, jackson sau poate chiar un epi les paul. Un prieten de-al meu a luat un jackson la 700 ron si e marfa sa stii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebh Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Arata foarte bine chitara. Eu zic sa o iei. Daca e proasta o iei ca pe o provocare si faci muzica frumoasa cu ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vic77link Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 (edited) da, arata excelent... o sa ma mai gandesc. Acum am o gramada de ?? de cheltuit, nu stiu daca imi ajung... sa vedem daca o sa-i arunc si pe vreo chitara. Probabil o sa ma interesez de una sh, de la epi sau jackson. Edited December 12, 2009 by vic77link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts