silex Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Salutare! Am o chitara SB Dreams model Less Paul si am vrut sa aflu cateceva despre producator, dar nu reusesc sa gasesc nici o informatie . Poate ma puteti ajuta! NoRock!
carramba Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Less Paul??? cu doi de "s"??? u good u, u got a gift!
silex Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Am atasat niste poze! Multumesc pentru corectura si pentru acel link, mi-a placut ce am citit acolo!
AddRien Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Less Paul???cu doi de "s"??? u good u, u got a gift! Less Paul, more Bruce Lee! probabil e facuta in China, da' nea google ce zice?
Guest costi iorga Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Din cate am vazut eu, cred ca e firma turceasca. Cel putin astea sunt cam singurele hituri la google. Ia de-aici!
silex Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Da cred ca ai dreptate este Turceasca. Important este ca suna bestial Multumesc
Guest costi iorga Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 S-o canti cu placere, sa nu bagi manele (chiar daca-i turceasca scula) Ma bucur ca-ti suna k lumea!
silex Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 S-o canti cu placere, sa nu bagi manele (chiar daca-i turceasca scula) Ma bucur ca-ti suna k lumea! nu frate asta cant eu NoRock
Recommended Posts