ciorap Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 (edited) are cineva idee cum sa imbunatatesc sustainul meu Edited November 29, 2009 by ciorap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 cu care chitara si prin ce ai tras asta? daca e prin guitar rig uite-te la input volume sa-l dai mai tare, noise reduction da-l mai mic, si la volumul de line-in din windows volume control(ala de langa ceasu din coltzu dreapta jos) sa il dai mai tare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 cu care chitara si prin ce ai tras asta? daca e prin guitar rig uite-te la input volume sa-l dai mai tare, noise reduction da-l mai mic, si la volumul de line-in din windows volume control(ala de langa ceasu din coltzu dreapta jos) sa il dai mai tare. chitara asta ampu e vox ad15vt, dar face asa si in alte ampuri chitara e bagata in amp si apoi in comp fara nici un alt soft volumu la chitara e maxim, volumu din line-in la windows e maxim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 am crezut ca (AHEM) Cort-ul nu are tremolo, asa nu pot sa te ajut fiindca nu am avut niciodata chitara cu floyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 am crezut ca (AHEM) Cort-ul nu are tremolo, asa nu pot sa te ajut fiindca nu am avut niciodata chitara cu floyd tot aia e nu floydu e problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Mi se pare ca ai buzz la tastele superioare (coarda se loveste de fret si pierde din energie). La fel mai poate "zbarnai" in saddle. Vezi cum se aude "la rece" (acustic). Pe celelalte corzi face la fel? Dar cu coarda libera? La ce distanta sunt dozele de corzi (apasand pe ultima tasta)? Also, vezi sa nu exagerezi cu noise gate-ul daca are amplificatorul asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 Mi se pare ca ai buzz la tastele superioare (coarda se loveste de fret si pierde din energie). La fel mai poate "zbarnai" in saddle. Vezi cum se aude "la rece" (acustic). Pe celelalte corzi face la fel? Dar cu coarda libera? La ce distanta sunt dozele de corzi (apasand pe ultima tasta)?Also, vezi sa nu exagerezi cu noise gate-ul daca are amplificatorul asa ceva. ampu are da e pe auto pe alte ampuri fara noisegate face lafel am coborat pickupu, l-am ridicat, am ridicat bridgeu, l-am coborat (nu am fret buzz), am incercat alte ampuri, am mai avut 3 chitari pana acuma care nu faceau asa, am mai auzit chitari cu pickupurile astea care nu faceau asa nu are fret buzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 (edited) daca faci un acord pe primele taste se aude la fel? daca neamplificata se aude normal incearca sa schimbi o doza Edited November 29, 2009 by Cursedone Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 daca faci un acord pe primele taste se aude la fel? daca neamplificata se aude normal incearca sa schimbi o doza primele taste se aud bine oricum dupa 12 devine un dezastru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 (edited) inseamna ca bazaie... vezi aici daca ai bara de metal ajustata corect(parerea mea e ca e prea lasata, din cate info ai dat aici) VIZUALIZARE OBLIGATORIE Edited November 29, 2009 by Cursedone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Mie imi suna a noisegate setat cu threshold mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 Mie imi suna a noisegate setat cu threshold mare. nu esti singuru care zice asta in ampu asta am avut alte chitari care nu faceau asa si chitara atsa a fost bagata in alt amp care nu avea noisegate si tot asa se comporta am si scos tensiune din neck inainte sa postez pe la fretu 12: http://www.fileden.com/files/2007/6/6/1149107/46.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 (edited) nu prea e frettbuzz nici unde nu am alta chitara sa vad cat tine o nota neamplificat dar cand o sa dau de una va anunt Edited November 29, 2009 by ciorap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts