Madden Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Dupa cum am spus, cautam membri pentru un proiect de rock alternativ. Cei interesati sa dea add pe: stainless_stain (Horia) sau flea_bgp(andrei).
Madden Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 up. chiar nu sunt instrumentisti prin brasov?
Guest cormoran Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 crede-ma ca nu prea sunt. cei care canta, sunt deja implicati in minimum 2 proiecte asa ca...timp 0. cei care canta pe acasa, nu prea au curaj (motivatie) sa intre in vreo trupa, sau pur si simplu nu intra pe RGC. incercati si voi pe la Music Cafe sau in Britania poate rasare ceva. foarte interesant este insa faptul ca exista un tobar care cauta instrumentisti, pentru ca de obicei, dupa cum sunt sigur ca stii, la Brasov problema cea mare o reprezinta lipsa tobosarilor. BTW: tobarul tau stie pedala dubla?
Madden Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 pai eu sunt tobarul. stiu pedala dubla, dar nu planific sa exagerez cu ea in proiectul asta:) Si, da, si la noi asta e side project.
Sharkey Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Horia, Laci sunt. As fi interesat sa cant cu voi daca mai este valabil anuntul. Vb. pe mess. Buh-bye.
Recommended Posts