robinfinity Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 (edited) Am avut de la behringer UM100, OD100 si BO100. Suna okay toate, dar sunt mai putin fiabile ca si Boss. Sunt okay daca vrei sa iti faci un set-up pentru exersat acasa, sau ai nevoie de un efect pe care il folosesti 5% din timp. Ex. ai pedalboard, si ai nevoie de un tremolo la o singura melodie, pentru inceput, atunci da, nu te mai chinui sa strangi 3 mil, si iti iei un Behringer cu 80 ron. Diferenta dintre o pedala Boss si una Behringer se simte cle mai bine la potentiometrii. De exemplu si acum am un Behringer EQ(100 parca) si un Boss GE7. La Boss sunt foarte solide sliderele, raman acolo unde le-ai lasat si au o pozitie de "stop" la mijloc. la Behringer, se misca foarte foarte incet, si trebuie sa iti dai seama ochiometric de unde e mijlocul (care nici ala nu e exact, asa ca eu merg pe "urechiometrie" ). All in all, avem bani putini, dar eu zic ca pedalele pe care le folosesti des sa fie chestii rezistente si sigure, alea pe care le folosesti rar, pot fi si Behringer. Eu de exemplu mi-am facut un mini-pedal-board cu ce mi-e necesar la repetitii (sa nu ma car pe bus cu pedalboardul mare), si ca si EQ am un Behringer, si isi face bine treaba, dar nu as inlocui GE7-le de pe boardul mare cu asa ceva. Ah, si Behringer au ca tinta sa faca pedale ieftine, care sa sune okay, iar componentele sunt tot ieftine, asa ca unele le nimeresc, altrele nu. P.S.: sunt pe forum pedale Digitech, DOD sau Ibanez la pret foarte mic, eu zic ca mai bine trei pedale bune decat cinci in care sa nu fii sigur. A, si avertisment, ai grija la trecutul de la procesor la pedale, ca dupa aia nu mai scapi de GAS (Gear Aquisition Syndrome). Edited November 20, 2009 by robinfinity Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 (edited) cu topicul asta mi-am adus aminte si mi s-a pus pata sa-mi iau jucaria psihedelica de care va ziceam....behringer sf300 superfuzz.Sunt foarte multumit. O recenzie mica am facut aici: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=40090 Cum zice si nenea TTK,daca iti doresti o pedala care nu se mai fabrica si nu-ti permiti sa ti-o cumperi la second de pe ebay la suprapret ,s-ar putea s-o gasesti intr-o "reincarnare"ieftina behringer.Sunt sigur ca sf300 e unul din behringer-urile reusite. Edited November 21, 2009 by andjar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts