Fictum Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Uitati-va va rog la video, nu am nimic cu ele dar am descoperit chestia asta:http://3netmedia.ro/saladerepetitii/?p=475 de ce?
Metabog Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Am vazut mult mai rau, astea chiar sunt ok, pentru o trupa de incepatori.
Guest AlinMetallica Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 tipa de la tobe e draguta:D asa mi se pare si mie =)))) dar asta nu are legatura cu topic-u' Am vazut mult mai rau, astea chiar sunt ok, pentru o trupa de incepatori. acuma daca stai sa te gandesti la ce se vede pe la televizor... intr-adevar... se putea si mult mai rau
Guest sith Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Cine vrea se uita, cine nu, sa-si vada de treaba in continuare!
Doctor X Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jenant! Vad ca se promoveaza non-valori pe banda rulanta. Eh, cine are filtre, se descurca. Cine nu, inghite. Societate de consum, ce pana mea..
Ghiur Alexandru Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Uitati-va va rog la video, nu am nimic cu ele dar am descoperit chestia asta:http://3netmedia.ro/saladerepetitii/?p=475 DE 3 ORI PENIBIL... N-AU NICIO TREABA CU ROCKUL....VOCALISTA A FALSAT MAI TARE DECAT ANDREEA BALAN
Fictum Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 (edited) QUOTE (CrazySound @ Nov 7 2009, 11:23 PM) * tipa de la tobe e draguta:D asa mi se pare si mie =))))dar asta nu are legatura cu topic-u' acuma daca stai sa te gandesti la ce se vede pe la televizor... intr-adevar... se putea si mult mai rau HEY!!! Nu e site de matrimoniale! Ati iesit la agatzat? Edited November 9, 2009 by Fictum
Guest AlinMetallica Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 QUOTE (CrazySound @ Nov 7 2009, 11:23 PM) *tipa de la tobe e draguta:D HEY!!! Nu e site de matrimoniale! Ati iesit la agatzat? pai pana acum nu am avut nicio prietena si nu intentionez sa ma pun cu una mai mare decat mine cu vreo 4-5 ani... scuze pentru off
Recommended Posts