GhitaB Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Salutare! Am încercat ºi noi un videoclip... Vizionare plãcutã! http://www.youtube.com/watch?v=b04tqstZJ9Y Comentariile binevenite!
Doctor X Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Bre Ghițã, încercați și voi sã vã sincronizați, cã vãz cã fiecare bagã în legea lui acolo. Și cautã și-un vocal prin corul bisericii, cã în loc sã adunați oițele rãtãcite, voi mai mult le alungați. Hai baftã! May the Schwartz be with you!
Guest Mayol Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 bai deci mi-a dat o lacrima... profund rau!!
Stimpson J. Cat Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Teoria ca teoria, da' practica te omoara...
lightfrets Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Deci unde e feelingu? "doamne doamne'' zici cu feeling sa te auda. lol ce zic si eu aci. Uite o lucrare sa inspiri dupa... Gary Moore - The messiah will come again montreux jazz festival 1990 .
apocalipsa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 lol mai bine nu intram,,,, cameramanul e genial.... e putin trippy... keep on high grasss...
GhitaB Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 (edited) Bre Ghițã, încercați și voi sã vã sincronizați, cã vãz cã fiecare bagã în legea lui acolo.Și cautã și-un vocal prin corul bisericii, cã în loc sã adunați oițele rãtãcite, voi mai mult le alungați. Hai baftã! May the Schwartz be with you! Ok. Merci. Încercãm... Deci unde e feelingu? "doamne doamne'' zici cu feeling sa te auda. lol ce zic si eu aci. Uite o lucrare sa inspiri dupa...Gary Moore - The messiah will come again montreux jazz festival 1990 . Da... Ai dreptate... cameramanul e genial.... Frate-meu... El e de vinã... Edited November 3, 2009 by Ghita B
Mimesis Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 (edited) da...e truly vintage cu efectu ala sepia nar strica un pic de sincronizare Edited November 3, 2009 by Mimesis
GhitaB Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 noh... desenul merge mai bine? Tot cam aºa... (Adicã e tot hobby...)
Recommended Posts