cyfer Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Va invitam la un concert de blues rock cu trupa Cyfer's Sin in Big Mamou, Vineri, 10 Martie 2006. In deschidere va cinta trupa Old News. Programul serii: 21.00 Old News 22.00 Cyfer's Sin +1.00 Jam Session Asteptam doritorii de jam cu onstromentele in dotare. Bilet: 5 lei Rezervari: 0744 520 149 Mai multe informatii (muzica, poze, lista concerte, newsletter) puteti gasi pe situl oficial al trupei www.cyfer.us Multumim pentru interes
cyfer Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Sa nu uit: Cei care au in dotare aparate foto digitale sunt rugati sa le aduca si sa incerce citeva cadre inspirate. Pozele pot fi postate pe flickr.com cu taguri "cyfer sin" si ele vor aparea pe situl nostru automat. Pe flickr.com poate uploda poze oricine are id la yahoo. Multumim
carramba Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 yo, man! mult smanes!!! sper sa ajung si eu. in caz contrar, trimitem un reprezentant, ceva
Burb Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 nu trebuie pierdut concertu...mai ales ca iar se lasa cu jam
cyfer Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Multumesc pentru reply-uri! Invitat special la concert, Cristian Oprea muzicutza, instrumentist experimentat, este liderul trupei Fernet Blues Band, apare pe doua albume Alexandru Andries si a concertat in Germania cu renumitul jazzman Billy Bontas. Ni se va alatura in setul al doilea.
Guest Baumwolle Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Desi nu am putut sta foarte mult, am fost placut impresionat de prestatia ambelor trupe.Felicitari, mai baieti!
Guest Rufus Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Felicitari Cyfer! Excelenta prestatzie, superba atmosfera, un sound cum rar se poate auzi la cantarile live! Sunt placut impresionat, trio-ul vostru e dinamic, legat si are un iz de nou cu vechi foarte inspirat! Interesant si conceptul show-ului, o trupa noua in deschidere, Old News, care in curand promite sa fie competitor viabil pe scenele blues, invitatzi pentru setul al doilea, jam session pana dimineatza (am remarcat si prezentze la fel de "fresh" din trupa Straight Shot), si eu unul as mai fi stat, nu am mai trait demult asemenea momente de frenezie generala, in care publicul si artistii sa cante impreuna piese de suflet, cu o voce comuna! Am putut sesiza ca s-au facut poze si s-a filmat pe toata perioada concertului, sper ca cei care au intreprins demersul asta sa posteze imagini de la cantare, ar fi pacat sa le pastreze doar pentru uzul propriu!
Recommended Posts