GhitaB Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Am facut un blog pentru iubitorii de origami sau pentru cine vrea sa se relaxeze putin... http://broasca-din-hartie.blogspot.com/ Invata sa faci broasca din hartie! Broasca sare!
Guest luna Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ce tare pune mai multe...faceam si eu d-astea acum cativa ani
Sto Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Nici pana in zi de azi nu am reusit sa fac barcuta aia nenorocita. Pune tutorial.
vektor Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ah si sa nu uitam palaria/coif si paharul. Te incumeti ?
GhitaB Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 ce tare pune mai multe...faceam si eu d-astea acum cativa ani Þi-a ieºit broasca? Da' gaina si maciuca stii ? Nu... Nici pana in zi de azi nu am reusit sa fac barcuta aia nenorocita. Pune tutorial. Aia e simplã... Poate cã o sã pun cândva. Ah si sa nu uitam palaria/coif si paharul. Te incumeti ? Un fel de coif ºtiu... Pahar... nu... sau sticla stii? Nu ºtiu...
vektor Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Da' gaina si maciuca stii ? Cocor, porumbel ... gaina. Ceva vag pasaromorf, da din aripi cand o tragi de coada. Lalea, trandafir ... maciuca. Arata ca o maciuca. Cu tepi. Coif, pahar, pocnitoare si barca sunt relativ similare. Eu stiu sa le fac pe toate[am avut mai de mult pe un cd, un soft care prezenta o gramada de modele origami, full 3D, pas cu pas], dar nu sunt in stare sa le desenez.
GhitaB Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Cocor, porumbel ... gaina. Ceva vag pasaromorf, da din aripi cand o tragi de coada.Lalea, trandafir ... maciuca. Arata ca o maciuca. Cu tepi. Coif, pahar, pocnitoare si barca sunt relativ similare. Eu stiu sa le fac pe toate[am avut mai de mult pe un cd, un soft care prezenta o gramada de modele origami, full 3D, pas cu pas], dar nu sunt in stare sa le desenez. Aaa... Lalea ºtiu. ªi pocnitoare. Povestea aia din hârtie o ºtii? Cu moºul care îºi cumpãra cizme ºi opinci, etc...
finics Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Povestea aia din hârtie o ºtii? Cu moºul care îºi cumpãra cizme ºi opinci, etc... O stiu eu, cred ca-i singura pe care n-am uitat-o , dar n-am nervi sa stau s-o desenez
GhitaB Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 O stiu eu, cred ca-i singura pe care n-am uitat-o , dar n-am nervi sa stau s-o desenez O arat elevilor la ºcoalã când vreau sã-i plictisesc. Problema începe când vor sã o învețe... da..am reusit sa fac broasca Bun!
Recommended Posts