mc.chiken Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Salutare din nou! Stiu ca nu am mai dat pe aici de foarte multa vreme. Nici de chitara nu m-am ocupat atat de mult ca pe vremuri. Insa nu uit cate am invatat de pe acest forum si pentru asta va sunt recunoscator. Meritul acestor compozitii ii apartine in cea mai mare parte bunului meu prieten Ovidiu. Eu doar am ajutat cum am putut, apar si eu pe solo-urile de chitara, foarte putina orga si unica mandolina... Urmeaza sa mai pun cateva melodii. Si-acum: vocea stim ca e praf va rugam sa nu ascultati prea tare, veti auzi bazait, zgomot aiurea. microfonul a fost unul integrat intr-un webcam. Cu toate acestea asteptam cu mare interes criticile (chiar si cele mai grele pietre). Si asta va contribui la un viitor mai bun. Sfaturi ar fi foarte bune! Auditie placuta! Voi reveni si cu altele
marcel Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 foarte misto melodia. vocea e ok. chitara e putin dezacordata.
mc.chiken Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 care melodie? am acordat-o inainte cu tuner la toate melodiile, insa la "Intre pamant si cer" acustica e Hora cu niste corzi ieftine
mc.chiken Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Multumim pentru feedback, Marcel! Poate iti plac si celelalte
mc.chiken Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Macar gustati din struguri inainte sa va ganditi ca sunt acri... Era mai multa activitate pe-aici in trecut. Si vad ca mai este, dar numai pentru unii membri... A murit curiozitatea...
mc.chiken Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 New Ca tot am vazut ca subiectul in engleza a fost ocolit...
mc.chiken Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Noutati: Asteptam pareri, sfaturi, huiduieli... Doar asa putem invata si noi...
Dragos - NL Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 mie imi place. ma doare in cur ca e sunetu prost sau ca sunt nu stiu ce note scapate p-acolo. in ansamblu consider ca e o chestie extrem de rafinata ceea ce faceti voi 2 acolo. felicitari! voi nu aveti nevoie de sfaturi. dar aveti nevoie de incurajari ca sa va dedicati mai mult timp cantatului. atat.
mc.chiken Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Iti multumim, Dragos! E important pentru noi sa aflam pareri. Bune sau rele, ele ne fac sa continuam.
Dragos - NL Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 v-ar interesa sa cantam impreuna intr-o seara in vreun club?
mc.chiken Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Propunerea ta este foarte interesanta si cu siguranta ne-ar interesa acest lucru. Deocamdata programul nostru este cam incarcat deoarece suntem in sesiune. Ne-ar fi mai usor daca s-ar intampla dupa, dar putem incerca si in aceasta perioada, daca data o va permite. De asemenea te informam ca ar fi prima noastra experienta de acest fel, de aceea credem ca ar fi bine sa ne intalnim cu ceva timp (2 - 3 zile) inainte sa mai stam de vorba, sa mai discutam detaliile tehnice si sa aflam si noi cam cum se desfasoara.
13Todesengel Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 E tare fain ce si cum cintati voi. Felicitari si la mai mare !
mc.chiken Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Multumim pentru incurajari! Cum mai facem ceva, afisam.
mc.chiken Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Am refacut 2 dintre melodii. Auditie placuta!
mc.chiken Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Am revenit cu o melodie noua, "Lacrima dulce" O gasiti pe http://www.myspace.com/ceicespun Auditie placuta! Asteptam pareri in continuare
Recommended Posts