St. Anger Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Am si eu o nedumerire. Cant la chitara de ceva vreme insa vreau sa invat si teorie... momentan sunt, vorba aia, "lautar" . As dori si eu niste sfaturi in legatura cu niste lectii de chitara online... care ar fi cel mai bun site ? Multumesc.
Guest zzz Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Am si eu o nedumerire. Cant la chitara de ceva vreme insa vreau sa invat si teorie... momentan sunt, vorba aia, "lautar" . As dori si eu niste sfaturi in legatura cu niste lectii de chitara online... care ar fi cel mai bun site ? Multumesc. http://www.justinguitar.com/en/BC-000-BeginnersCourse.php Dupa ce le termini pe astea, treci la urmatoarele de pe acelasi site. Ai material, excelent prezentat, pentru urmatorii 2-3 ani de studiu.Succes!
Ghiur Alexandru Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 MLR-guitar ..... cele mai explicative lectii! eu asa invat
Radu Burcea Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 nu ar fi rau un profesor..cel putin o scurta perioada de timp...
Recommended Posts