realog Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Salutare, Ma adresez in special celor care canta la un intrument de cativa ani buni, cu pregatire muzicala, sa ma lamureasca in urmatoarea problema: poti castiga bani in Romania investind intr-un ministudio si producand muzica de calitate de orice gen? sau investesti cat poti si ramai doar cu pasiunea si cu sculele? Eu am urmat cursuri de pian cu profesor un an de zile in scoala generala iar apoi am exersat si m-am perfectionat in decurs de aprox 15 ani fara a investi in vreo clapa deosebita si fara a incepe vreo cariera in domeniul muzical. Acum sunt foarte hotarat sa investesc intr-un workstation modern si sa fac muzica adevarata insa nu stiu daca se poate depasi aceasta etapa doar de "muzica de camera". Astept sfaturi/opinii.
Susceptor Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 (edited) DA Cateva chestii: Un workstation modern nu te ajuta cu nimic si sunt bani investiti aiurea, mai degraba castigi folosind software + monitoare audio + tratament acustic + preamp si microfoane. Se castiga daca esti talentat, daca auzi ce trebuie la mixing si daca ai pe cine se inregistrezi. Doar facand muzica, slabe sanse. Edited October 12, 2009 by Susceptor
maur Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 nu mai bine gasesti o trupa....sa poti canta...si bineinteles...sa castigi bani.
Susceptor Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 E o sansa mai mare ca de la un home studio sa ajungi intr-un studio mai serios decat de la o trupa in Romania sa castigi bani seriosi.
finics Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 DA Cateva chestii: Un workstation modern nu te ajuta cu nimic si sunt bani investiti aiurea, mai degraba castigi folosind software + monitoare audio + tratament acustic + preamp si microfoane. Se castiga daca esti talentat, daca auzi ce trebuie la mixing si daca ai pe cine se inregistrezi. Doar facand muzica, slabe sanse. +1
Recommended Posts