midnight rider Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Si acum promitem ca nu se mai amana nimic..... as veni,da-s pe moarte,am 39 cu 5,si nici Tomaselli nu mai are mult si pica la pat
moshu Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 as veni,da-s pe moarte,am 39 cu 5,si nici Tomaselli nu mai are mult si pica la pat Insanatosire grabnica si tie si lu` Tomitza.
BogdanGuitar Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Vin si eu. O sa fie si Jam session la sfarsit, sau nu se stie? Mult succes, oricum. Va tin pumnii.
carramba Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 thanx, man. ia si o scandura, ceva, o chitara, i mean...nu se stie niciodata
BogdanGuitar Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 o sa imi iau si chitara si dak ma primiti... cu mare placere facem ceva impreuna. la ce ora mergeti pt soundcheck??
michel2233 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Super distractie pe scena .. lume multa .. cantare frumoasa .. intr-un cuvant .. bluessssssss ... La sfarsit a fost si un mic jam impreuna cu BogdanGuitar ... se pare, un foarte bun chitarist de blues care in curand o sa va invite la un concert ... dar il las pe el sa anunte. Stau cam rau cu timpul asa ca daca mai aveti si voi ceva de spus despre Teamsters, am vazut ceva lume cunoscuta de pe forum, va rog sa o faceti ... Sectiunea de blues a forumului merge cam greu si este pacat .. se pare ca sunt ceva trupe bune de blues pe langa noi. Postez niste poze .. nu prea grozave si in limita timpului si ceva inregistrat de acolo .. Teamsters_Live_In_Big_Mamou_04.03.zip
carramba Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Super distractie pe scena .. lume multa .. cantare frumoasa .. intr-un cuvant .. bluessssssss ... La sfarsit a fost si un mic jam impreuna cu BogdanGuitar ... se pare, un foarte bun chitarist de blues care in curand o sa va invite la un concert ... dar il las pe el sa anunte. Stau cam rau cu timpul asa ca daca mai aveti si voi ceva de spus despre Teamsters, am vazut ceva lume cunoscuta de pe forum, va rog sa o faceti ... Sectiunea de blues a forumului merge cam greu si este pacat .. se pare ca sunt ceva trupe bune de blues pe langa noi. Postez niste poze .. nu prea grozave si in limita timpului si ceva inregistrat de acolo .. sar'na pentru poze, michel, super-profi, te mai asteptam, esti oricand binevenit (chiar si fara aparat)
BogdanGuitar Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Super concert, intr-adevar, multumesc baietilor ca m-au lasat si pe mine sa cant,mersi Michel, ca de obicei ai reactii pozitive si incurajatoare pt toata lumea (ma refer aici strict la ce ai scris despre mine). bafta in continuare.
Guest foxy Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 n-am fost la concert, sunt sigura ca a fost foarte misto, pentru ca teamsters rullz, and i know that for sure bafta bajeti
carramba Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 n-am fost la concert, sunt sigura ca a fost foarte misto, pentru ca teamsters rullz, and i know that for sure bafta bajeti luv u foxy
carramba Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 bogdan e modest, nu "l-am lasat" , ci "l-am invitat" sa cante cu noi. tin sa subliniez asta. altfel, treaba cu oamenii din acelasi trib ar fi doar o ipocrizie EFTINA.
michel2233 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Cu intarziere ... si cu scuzele de rigoare, dupa o perioada de liniste, pe care cred ca o merita colegul vostru de trupa, moshu, in urma decesului care a avut loc in familia lui ... postez si eu cateva inregistrari de la ultimul vostru concert. Am vazut ca tzetze, muzicistul si percutionistul vostru a venit aici pe forum ... daca aveti o muzicuta in casa si va face cu ochiul ... sariti pe tzetze ... este super omul http://forums.rgc.ro/index.php?s=&showtopi...indpost&p=49532 Inca o data condoleante moshu ... sper sa va regasesc curand pe scena, acolo unde va este locul. Teamsters_Live_In_Big_Mamou_04.03_A.WMV Teamsters_Live_In_Big_Mamou_04.03_B.WMV Teamsters_Live_In_Big_Mamou_04.03_C.WMV Teamsters_Live_In_Big_Mamou_04.03_D.WMV
carramba Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 thanx, strat man, daca vine de la tine e un compliment dublu. sper ca nu mai e cazul sa reinnoiesc invitatia. pe 15 apriliel jucam iar in BM, te asteptam cu mare drag (si cu chitara), sa rock da house.
StratMan Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 thanx, strat man, daca vine de la tine e un compliment dublu. sper ca nu mai e cazul sa reinnoiesc invitatia. pe 15 apriliel jucam iar in BM, te asteptam cu mare drag (si cu chitara), sa rock da house. pe bune ca mi-a placut mult! da` de carat chitara...
Guest Tzetze_harp Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Multumim mult pentru fotografii si imaginile filmate,Michel !! Iti ramanem datori si te asteptam cu drag la cantarea viitoare(la clape) NEAPARAT!!!!! Multzumim din inima pentru aprecieri,Silviu !! Cu adevarat parerea ta conteaza pentru noi! Te asteptam cu drag la viitoarea cantare...Iti caram noi chitara...Iata o propunere pe care nu o potzi refuza Multumim toturor celor care ne-au fost spectatori...Un public cald !!!
Guest bluesmanul Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Baaaaa, cool de tot ! adevarul ca nici nu v-am mai vazut de aproape un an dar cred c-o sa-i iau si eu o bona de vro' 18 ani lu' asta micu' sa vin mai des pe la concerte ......m-am bucurat sa-l revad pe Niculaie.....mare figura........beton , mi-a placut , muzicuta un pic mai tare trebuia ....parerea mea...
Guest foxy Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Baaaaa, cool de tot ! adevarul ca nici nu v-am mai vazut de aproape un an dar cred c-o sa-i iau si eu o bona de vro' 18 ani lu' asta micu' sa vin mai des pe la concerte ......m-am bucurat sa-l revad pe Niculaie.....mare figura........beton , mi-a placut , muzicuta un pic mai tare trebuia ....parerea mea... Tzeze, mama, auzisi?? Un pic mai tare muzicuta trebuia )
StratMan Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Tzeze, mama, auzisi?? Un pic mai tare muzicuta trebuia ) pai, ce, e de vina el? avea el vreun buton la muzicuta? ala de la butoane ce facea?
Recommended Posts