midnight rider Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 asa cum zice titlul Alex Tomaselli-gtr,Laura Luchian-voc,Paul Baciu-bass,Adrian Tetrade-tobe,si subsemnatul,la Coyote Cafe,daca nu ne inzapezim,la ora 22.30
Guest angela Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Multumesc, dar daca nu esti din Bucuresti nu prea ai sanse sa mai ajungi asa ...short notice! Oricum bafta !
Guest John_OttO Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 asa cum zice titlul Alex Tomaselli-gtr,Laura Luchian-voc,Paul Baciu-bass,Adrian Tetrade-tobe,si subsemnatul,la Coyote Cafe,daca nu ne inzapezim,la ora 22.30 Din pacate ora tarzie si faptul ca a doua zi ma duc la serv ma impiedica sa fiu acolo dar itzi urez bafta.
Guest John_OttO Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 asa cum zice titlul Alex Tomaselli-gtr,Laura Luchian-voc,Paul Baciu-bass,Adrian Tetrade-tobe,si subsemnatul,la Coyote Cafe,daca nu ne inzapezim,la ora 22.30 Bravo Rares frumos concert pacat ca datorita orei tarzii nu am putut sta mai mult de un program dar a fost frumos.Felicitari! PS:sunt un mare fan a lui Tetrade!
BogdanGuitar Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Am fost si eu si am avut norocul sa pot sta pana la sfarsit.Beton concertul! Tineti-o tot asa!
Recommended Posts