Cosu Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Lume, lume veniti de luati negativu. PS: daca vi se pare ca e prea lunga mai taiati si voi din ea. V-am dat sa va ajunga RGC.ro___DUEL_26a.mp3
Guest dmc Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Lume, lume veniti de luati negativu. PS: daca vi se pare ca e prea lunga mai taiati si voi din ea. V-am dat sa va ajunga vorba unuia de pe aici: moare duelul
ciuci Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 (edited) dupa tot scandalul de acum cateva sapt, miam promis ca nu mai bag, dar daca nu se baga nimeni..am sa sparg eu gheatza...poate mai pune careva un duel....haideti oameni.... ca naveti concurentza, puteti castiga lejer acum! edit: am avut o problema cu browserul... mai atashez fisierul odata Edited March 5, 2006 by Cosu
Moisoiu Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 haideti oameni.... ca naveti concurentza, puteti castiga lejer acum! man,that sounds sad...
ciuci Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 (edited) am pobleme cu browserul si nu pot atasha.....nici una din alea nu is de downloadat... mai incerc odata acum edit:heh mosoiu.....it is sad Edited March 5, 2006 by ciuci
comanel Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 (edited) tocmai vin de la un bairam... am venit asa devreme ca se puneau manele si nu mai era bere... se simt si influentze.. un sound mai dirty, nemasterat, ne-nimic.. tras din prima... HEP HEP !!! --sorry pt dimensiunea exagerata a fisierului.. mi-am dat seama prea tarziu-- comanel_duel_26.mp3 Edited March 5, 2006 by comanel
Recommended Posts