Metabog Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Aici o sa pun melodii cu care ma mai joc eu in timpul liber si care nu isi gasesc loc pe album. Mai mult electronica sau ciudatenii cu influente world, vintage, etc. O sa mai pun chestii incomplete, chestii inregistrate mai prost, etc, dar si piese complete care sunt doar de fun. Incep cu ceva ce am facut in seara asta. Twisted_Ladder.mp3
Metabog Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 (edited) Inca ceva. Rama__s_Great_Horn.mp3 Daca cineva e curios, toate sunetele din piesa asta le-am facut cu Synth1, un synth vst freeware absolut genial, care emuleaza Clavia Nord Lead. http://www.geocities.jp/daichi1969/softsynth/ Edited October 2, 2009 by Metabog
Metabog Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 (edited) Inca o jucarie. Am folosit aproape numai instrumente vechi (70's, 80's, chiar 60's), deci simulari si samples de Mellotron, Linndrum, ARP Solina, ARP Quadra, Minimoog (real), Synthi1 (inspirat de Nord Lead 3). Deci stilul e destul de invechit, dar asta am urmarit Am pus peste tot mixul un 'tape simulator' care simuleaza distorsiunea de 'banda', ca sa sune si mai vechi, dar nu cred ca a iesit foarte realist, dar ce-o iesit o iesit, dar de-aia e putin squashed mixul. Am devenit obsedat de chestii vintage. Madcoil___I_Am_The_Hegemon.mp3 Edited November 24, 2009 by Metabog
Guest arosulescu Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 (edited) interesante aceste sonoritati...nu ma asteptam sa le gasesc pe rgc...O surpriza foarte placuta. Ma bucur atunci cand cunosc oameni deschisi catre muzica si nu doar catre un stil anume. (in general instrumentistii sunt foarte canalizati pe un singur stil de muzica.... - o autolimitare paradoxala) Edited November 24, 2009 by arosulescu
Metabog Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 interesante aceste sonoritati...nu ma asteptam sa le gasesc pe rgc...O surpriza foarte placuta. Ma bucur atunci cand cunosc oameni deschisi catre muzica si nu doar catre un stil anume. (in general instrumentistii sunt foarte canalizati pe un singur stil de muzica.... - o autolimitare paradoxala) Exact. Muzica e muzica, pentru mine e un tot. Sunt putine genuri care pot sa spun ca nu-mi plac, iar acelea sunt probabil genurile de muzica 'care tind sa-si cam bata joc, sau tind spre a nu fi muzica deloc. Eu cant si inregistrez ce-mi place, toata muzica pe care o scot (inclusiv pe albumul la care lucrez) e muzica pe care as vrea eu sa o ascult. Eu sunt sigur ca putina lume azi ar aprecia influentele gen Tangerine Dream sau Vangelis, dar eu cu astea am crescut. Eu cred ca iese ceva inedit cand combini toate stilurile astea cu stiluri gen prog metal si printre riffuri mai strecori cate un arpegiu sintetizat.
Metabog Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Continuam aventurile retro. Guest musicians: Jean Michel-Jarre David Gilmour Vangelis Just kidding. Enjoy. Madcoil___In_a_Stream_of_Stars.mp3
Gorel Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 inceputul din ultima suna a pink floyd iar pe la jumate chiar am avut la un moment dat impresia ca ascult jethro tull
Metabog Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 O sa scriu pentru cine este interesat si ce am folosit in ultima. Atmosferele de la inceput sunt Korg M1. (Legacy Edition) Bass-ul sintetizat care intra imediat dupa aia este Korg MS-20. (tot Legacy) Tobele sunt Addictive Drums cu un patch propriu. Synth-ul lead de la inceput este Arturia CS-80V (emulator de Yamaha CS-80, folosit de Vangelis si de altii) Strings pad-ul care suna pur si simplu Floyd e cu Reaktor, un ensamble freeware care emuleaza ARP Solina String Ensamble. Tobele electronice dinspre final (care suna pur si simplu Jarre) sunt sample-urile reale din Korg Minipops 7, folosit de Jarre pe albumul Oxygene. Secventa repetata de sub partea cu Minipops este facuta cu Synth1, freeware synth. Vocea care se aude pe la mijloc nu zic de unde este, poate ghiceste cineva. Chitara e facuta sa sune prost si vintage, si cantat in acelasi fel, cum ar canta un chitarist din anii 70 gen Mike Oldfield. Tonul e facut cu Line6 Pod X3 Live. In fact, toata piesa e facuta sa sune vintage, e trecuta prin PSP Vintage Warmer.
Musaro Adriano Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 mama ce sunet bro, mai spart!! 5 star!
Adi91 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Deci fii atent : ascultam Bonamassa inainte sa dau click pe player. Am pus pauza si am dat drumu la ultima piesa. Intre timp am mai citit un thread doua, si la un moment dat incepe partea de chitara din piesa ta . Ridic winampul si zic in minte : " ba da ce piesa ii asta a lu Bonamassa, ca tare suna fain, chit ca nu prea pare stilu' lui " . Ca sa nu mai zic de restul piesei, clapele si atmosfera. Esti adevarat. Felicitari si mult succes in continuare P.S. : vocea, daca nu ma inseala memoria, e din ceva Battlestar Galactica?
Metabog Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Deci fii atent : ascultam Bonamassa inainte sa dau click pe player. Am pus pauza si am dat drumu la ultima piesa. Intre timp am mai citit un thread doua, si la un moment dat incepe partea de chitara din piesa ta . Ridic winampul si zic in minte : " ba da ce piesa ii asta a lu Bonamassa, ca tare suna fain, chit ca nu prea pare stilu' lui " . Ca sa nu mai zic de restul piesei, clapele si atmosfera. Esti adevarat. Felicitari si mult succes in continuare P.S. : vocea, daca nu ma inseala memoria, e din ceva Battlestar Galactica? Yup, e din BSG. You get a scooby snack.
Metabog Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 MAJOR AUDIODUMP Niste chestii random (bucati, non-piese, idei, curatenie pe hard, etc) si chestii care n-au ajuns pe album dar mi-au placut ideile, etc. Multe sunt de acum un an doi cand inca nu stiam exact ce faceam. Ascultand acum astea observ o mare schimbare de stil, in mare parte pentru ca am incercat multe lucruri noi si nu am mai fost asa Dream Theater fanboy cum eram acum 3-4 ani. a_brother_yes_but_how.mp3 part.mp3 parte_mijloc.mp3 medley.mp3 (+ pentru cine ghiceste de unde-s bucatelile ) sampleeeeee.mp3 Craszht.mp3 dream_watcher_2.mp3 drums.mp3 Extreme_Drum_Solo.mp3 (aka, cand n-are omul ce face, programeaza solo-uri de-ale lui Neil Peart) extremely_heavy.mp3 faif.mp3 EPICNESS granular_synthesis_experiment_1.mp3 granular_synthesis_experiment_2.mp3 granular_synthesis_experiment_3.mp3 idee_piesa.mp3 interlude.mp3 intro.mp3 Irish_Shrine_Solo.mp3 Madcoil___O_Helga_natt.mp3 Madcoil___Runner.mp3 Madcoil___Three__s_Complement.mp3 Metabog___Space_Oddity__David_Bowie_Cover_.mp3 prologue.mp3 Purity___Castlevania__1_.mp3 Extreme_Drum_Solo.mp3 Purity___Song_1.mp3
Metabog Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Continuat. Purity___Web_of_Illusion.mp3 simon_phillips.mp3 Song_1__take_1_.mp3 final__beta_solo_.mp3 song_2.mp3 cut_guide_vocals_interlude.mp3 voice.mp3
Metabog Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 De data asta o piesa simfonica. Madcoil___Piece_1.mp3
Metabog Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Tot soundtrack/simfonic. Bogdan_Vera___Whispers_of_Llolth.mp3
Recommended Posts