karcsika Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Salut,am intarziat sa postez duelul 93,find inchis topicul,acuma am postat aici la sectia de inragistrarile noastre. Astept parerile voastre karcsika_duel_93.mp3
Guest JeeFo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Salut,am intarziat sa postez duelul 93,find inchis topicul,acuma am postat aici la sectia de inragistrarile noastre.Astept parerile voastre mie chiar mi-a placut..te-as fi votat ..desi in unele locuri ai mai scapat cate o nota care nu trebuia
karcsika Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 mie chiar mi-a placut..te-as fi votat ..desi in unele locuri ai mai scapat cate o nota care nu trebuia multumesc
SolDiez Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ramasesem de aseara pe topic si-am adormit . In fine, continui ideea: Ar mai trebui niste vibrato pe notele scurte care nu raman in aer. In rest e foarte fain.
karcsika Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Ramasesem de aseara pe topic si-am adormit . In fine, continui ideea: Ar mai trebui niste vibrato pe notele scurte care nu raman in aer. In rest e foarte fain. multumesc pt tip
Recommended Posts