varu' maftei Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Unde pot gasi un case pentru chitara de jazz (adica destul de mare, nu stiu daca incape intr-unul de chitara acustica) ? Ma intereseaza magazine din Romania sa-l cumpar nou, dar si second daca aveti voi ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Pentru Framus ? Uite-te aici : http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1830 http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1829 Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Da, pt. Framus. Merci de linkuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fictum Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 intreaba la thomann. Eu am cerut lamuriri pentru o chitara si un case...au probat ei acolo si apoi mi-au zis care se potriveste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Eu la Thomann am intrebat odata daca chitara mea se potriveste intr-un case . Unul mi-a zis ca da , si altul mi-a zis ca nu . Concluzia era ca..nu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fictum Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 (edited) Eu la Thomann am intrebat odata daca chitara mea se potriveste intr-un case . Unul mi-a zis ca da , si altul mi-a zis ca nu . Concluzia era ca..nu . Demos,eu stiu ce case se potriveste la chitara ta Am eu acuma in caz ca vrei sa iti cumperi. Scuze pentru Off-topic,acum am vazut ca era vorba de Romania. Edited September 8, 2009 by Fictum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts