www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pentru Cine Este Interesat


Guest kidutza
 Share

Recommended Posts

Guest kidutza

:) Mi se pare,k atunci cand te apuci de un lucru inedit, in jurul tau se aud rasete!

Mi-a fost greu de inteles cum daca te apuk sindromul"asta n-am,vreau sa-mi cumpar si sa incerc"in jurul meu, cei care ar trebui sa ma sustina, barem moral,m-au facut in toate felurile de la "ce faci bai, stai mult la coltul strazii azi?""Sper k n-am sa te vad pe la metrou,k n-am marunt!"

Bahh...atunci m-am refugiat(clar dintr-o greseala, cautand indrumari)AICI...sincera ssa fiu am fost placut surprinsa de unii, dar si de altii,care au sarit in ajutor cu mici "indicii"

Sunt incepatoare,dar va spun...k trebuia sa ma apuc mai devreme ca ma pricep in mica aia masura...si mai mult imi si place!!!

Mii de multumiri pt reprosuri si shoot-uri...un pas inainte,NU??? :)

Link to comment
Share on other sites

Guest spyked88

deh, ei râd de tine fiindcă nu sunt în stare să ajungă nici măcar la nivelul tău, deci pentru a-şi ascunde propriile defecte. mulţi nu o spun deloc cu răutate, ba mai degrabă la marele mişto (crede-mă că am trecut prin asta cu vârf şi îndesat).

 

şi da, îţi vei primi cu siguranţă şuturi şi aici, dar astea vor fi un pas înainte, fiindcă în general nimeni nu cred că se apucă să critice cu răutate ceea ce faci. sfatul meu e următorul: dacă vrei să faci o carieră din muzică, ia-ţi profesor, fiindcă îţi va arăta ce şi cum să faci. dacă nu, zdrăngăneşte pentru tine, transformă orele alea de chitară în ceva cât mai plăcut şi dacă perseverezi destul există mari şanse să faci ceva cu instrumentul. a, şi ascultă cât mai multă muzică, fiindcă te ajută să îţi formezi nişte gusturi (asta în caz că nu le ai deja formate) şi să ai o ţintă mai precisă atunci când pui mâna pe chitară.

 

ca să spun aşa, toţi marii chitarişti/muzicieni au fost începători la vremea lor... :)

Link to comment
Share on other sites

Mi se pare,k atunci cand te apuci de un lucru inedit, in jurul tau se aud rasete!

kidutza important este sa nu iti faci probleme din cauza aceasta, o sa vezi ca e o constanta umana acest fapt de a te mira ca cineva poate fi diferit de tine ,ca la cineva poate sa ii place altceva de cat ceea ce iti place tie. Si in plus bashcalia(luatul la misto) la romani e un fenomen national(de origine bizantina), din pacate.

Link to comment
Share on other sites

Guest kidutza

:) Important e sa perseverezi ca bashklia se va inoarce...k in Terminator:i'll be back!!

Week-end placut la toti cei care nu renunta cu una cu doua...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Sylviu

de obicei lumea e geloasa pe astia care stiu sa cante.. vorba aia cu muzica intrii in inima oricui.. si mai ales dak pana acuma nu ai mai cantat la nimic si te apuci asa brusc mai face lumea bashcalie " ce ma te crezi santana, ooo te faci vedeta" si kesti.. da nu-i baga in seama tu studiaza acolo.. bafta..

Link to comment
Share on other sites

Guest mutirips

Kiduta cati ani ai? ca sincer si de mine face lumea bascalie dar iti spun un lucru: o vorba mare spusa de cei mici "lasa maca ma fac io mare" sa stii ca in sufletul unui copil mai ales vorba asta il poate renega fata de cei din jurul sau dar se va intoarce cu forte noi si mult mai misterios atuci ceilalti se vor teme de ei!!!! te asigur

Link to comment
Share on other sites

Guest dark_loving_heart

vai de steaua lor!!!fac misto de tine k te atrage muzica si chitara...deh, ce oameni...fuck the fuckin` fuckers :) ...so treci peste parerile unora, de fapt nu ar trebuie sa te deranjeze...u know what you are and what you can whatever they may say...asadar si prin urmare fuck the fuckin` fuckers!!!parera mea e k a sti sa canti la chitara e o adevarata calitate.....noi sa fim sanatosi, sa auzim de bine :):)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest ciprian_d

mah..chestia e ca unii rad de cei care fac ceva indit asa k sa se gaseasca in treaba,si ca sa isi ascunda incapacitatea.

si eu am fost luat la mijto de colegii de clasa knd ma vedeau cu degetele negre. acum cine pana mea le deschide chefu de viata cu niste cantece super cantate prin clasa.

exerseaza!n ute lasa batuta!!!

Edited by ciprian_d
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.