Guest actodea Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Vreau sa cumpar o chitara clasica pentru un copil de 8 ani (la care probabil se va juca si unul de 9). Ce trebuie sa iau 1/2 sau 3/4? Si cam cand trebuie schimbata? Multumesc!
Radu Burcea Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Vreau sa cumpar o chitara clasica pentru un copil de 8 ani (la care probabil se va juca si unul de 9).Ce trebuie sa iau 1/2 sau 3/4? Si cam cand trebuie schimbata? Multumesc! Salut!Eu am inceput sa cant la 9 ani si pe atunci aveam o chitara 3/4...aveam cam 1.55-1.60 asa,tot la muzica mai aveam si o colega ceva mai scunda 1.40 asa de 8 ani care avea o chitara 1/2 deci depinde si de cine va canta la ea,pentru ca nu toti suntem la fel...cat despre schimbare pot spune ca am schibat-o cam acum doi ani deci pe la 11.
Ecco Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 (edited) 3/4 zic eu Edited September 3, 2009 by Ecco
Guest dan_tyr Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Cumpara o electrica si ai rezolvat problema
Guest actodea Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 multumesc mult pentru sfaturi. pana la urma s-a decis sa faca pian mersi mult oricum!
Guest bart Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Vreau sa cumpar o chitara clasica pentru un copil de 8 ani (la care probabil se va juca si unul de 9). pai daca vrei o chitara la care SA SE JOACE un copil de 9 ani poti sa iei care o vezi prima in magazin ce mai conteaza ?
Recommended Posts