Guest fLr^ Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Salutare , se pare ca am mai invatat sa cant la chitara ,si vreau sa imi ziceti niste melodii de incepator. De preferabil sa fie fara acorduri cu barre. Ce stiu sa cant: Padure nebuna,Amintire cu haiduci,Copilita fara minte,Noapte la mare,Rapa,Andrii popa. Vreau niste melodii de genul acesta. Mersi.
Vladimir Tepes Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Phoenix - Strunga Cristian Peturca - golan post-mortem Phoenix - Fata verde Rosu si negru - pseudofabula Compact - stai cu mine Compact - trenul pierdut incearca astea, sper sa te ajute.
Guest fLr^ Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Phoenix - StrungaCristian Peturca - golan post-mortem Phoenix - Fata verde Rosu si negru - pseudofabula Compact - stai cu mine Compact - trenul pierdut incearca astea, sper sa te ajute. Mersi Mai astept cateva
Silviu_i Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 MersiMai astept cateva Knockin' On Heavens Door, Hey Joe, eventual si Smoke On The Water.
Guest bart Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 (edited) Knockin' On Heavens Door, Hey Joe, eventual si Smoke On The Water. smoke on the water a fost unul din primele cantece invatate de mine (fara solo) e destul de usor mi-a luat 10 minute sa-l invat incearca sa canti come as you are ... sau fear of the dark, fade to black (bineinteles ca fara solouri ) Edited September 27, 2009 by bart
Recommended Posts