Guest Alexbz Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Am o chitara acustica,dar ii lipseste tamburusul din fund in care se prindea cureaua.A ramas doar o gaura foarte mica.Afecteaza asta cu ceva sunetul?Se poate cumpara acel tamburus? Am fost facut inteles?
Guest JeeFo Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Am o chitara acustica,dar ii lipseste tamburusul din fund in care se prindea cureaua.A ramas doar o gaura foarte mica.Afecteaza asta cu ceva sunetul?Se poate cumpara acel tamburus?Am fost facut inteles? da..ar trebui sa se gaseasca de cumparat..daca afecteaza.. nu stiu sa zic
Silviu_i Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Am o chitara acustica,dar ii lipseste tamburusul din fund in care se prindea cureaua.A ramas doar o gaura foarte mica.Afecteaza asta cu ceva sunetul?Se poate cumpara acel tamburus?Am fost facut inteles? Stai linistit, nu afecteaza cu nimic.Tamburusul il gasesti la orice magazin de instrumente...in mod normal.
carramba Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC, afecteaza cu siguranta sunetul, numai ca diferenta dintre valorile inregistrate in urma studiilor (cu/fara tamburus) este imperceptibila pentru cele mai multe dintre urechile umane. de gasit, e posibil sa gasesti de cumparat, asa cum e posibil sa nu gasesti, ca in RO toate se pot intampla deodata. daca nu, iei o chitara mai veche, nefolosibila, cu tamburus, si procedezi astfel: 1. scoti tamburusul de la chitara mai veche, nefolosibila; 2. pui tamburusul la chitara ta, fixandu-l cu o solutie adeziva de succes; 3. gata! acum poti canta! SUCCES!!!
Vladimir Tepes Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Nu afecteaza sunetul cu nimic gaura aia de 3 mm, daca vrei iti recomand un magazin care expediaza colete si pentru o pana: Mezzo music are ce cauti tu, dai un search la accesorii chitari
Guest Alexbz Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 (edited) Am cautat,dar nu am gasit...poti pune un link direct te rog? Presupun ca ar trebui sa fie undeva pe aici : http://www.mezzomusic.ro/pages.php?d=6&...mp;idsubcat=157 dar nu imi apare nici un produs pe pagina Edited August 31, 2009 by Alexbz
Vladimir Tepes Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Are sigur pe stoc in magazin suna-l si iti va spune pretul. Am cautat,dar nu am gasit...poti pune un link direct te rog?Presupun ca ar trebui sa fie undeva pe aici : http://www.mezzomusic.ro/pages.php?d=6&...mp;idsubcat=157 dar nu imi apare nici un produs pe pagina
Recommended Posts