Cursedone Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 dupa cum spune si titlul, nu am gasit pe nicaieri chitara asta in vreun magazin pe la noi si as vrea sa o iau da nu sa ma risc sa nu stiu pe ce dau banii mai exact. Bucuresti sau in vreun oras mai apropiat daca se poate. o sa fiu etern recunoscator
Tintin Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 chiar ai da aiurea banii, o prostie mai mare decat asta nu am vazut, fainutza si interesanta ca forma, dar ca sunet mai prost nu cred ca se poate.
Cursedone Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 nu tonu conteaza ci mana... am inteles ca nu suna a cine stie ce neamplificata dar vreau sa ma conving singur de asta.
vektor Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Presupun ca e din aceeasi clasa cu Fender Telecoustic si BCRich Acoustic Mockingbird [si probabil mai sunt si altele]. Pe cele de mai sus le-am incercat si, desi nu sunau rau, nu pot sa zic ca m-au impresionat in vreun fel. Pretty, though
Cursedone Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 nu prea vad legatura intre alea 2 si chitara asta... sunt si ele stil "thinline"(cu corpu mai subtire)?
Demos Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Salut , vezi ca este una la mica publicitate , vorbeste cu tipul
Cursedone Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 (edited) Nu, sunt balalaice double-neck. Also JFGI un simplu "da" te scutea de atatea copy/paste-uri si coduri inutile si stai linistit ca am dat search pe google, da nu gasesc decat 2 recenzii pe harmony central, in rest numai mostre pt partea electrica si chestii de genu. ala de la mica publicitate e din oradea si mai e si foarte dubios avand in vedere ca pretul la care o vinde e aproape o treime din cat e pe thomann Edited August 24, 2009 by Cursedone
Tintin Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 un simplu "da" te scutea de atatea copy/paste-uri si coduri inutile si stai linistit ca am dat search pe google, da nu gasesc decat 2 recenzii pe harmony central, in rest numai mostre pt partea electrica si chestii de genu. ala de la mica publicitate e din oradea si mai e si foarte dubios avand in vedere ca pretul la care o vinde e aproape o treime din cat e pe thomann prietene, user-ul vector a vrut sa te ajute si s-a chinuit sa o faca cat mai bine si tu esti vad putzin neam prost, adevarul este ca aici nu prea se merita sa fii de treaba cu toata lumea, daca te lu-a lumea la bascalie te suparai, asha ca asta a vrut sa te ajute iara te-ai suparat. Ideea este ca chitara este de mega *****, cu dracu vrei o rezonantza si un sunet bin dintr-o cutie ingusta si cu forma de *****, unde sa rezoneze sunetul si sa prinda contur in chestia aia? era logic si nici nu mai trebuia sa intrebi pe nimeni daca ave-ai baremul minim de cunoshtintze legate de acustica. Partea electrica iara nu este cine stie ce spectacol, de obicei se baga numai ieftineala pe ele, astea sunt asha de show ca arata dubios si de publicitate ca se vand din inertzie pe baza modelului solid body, sper ca astea nu te-au suparat si din contra te-au edificat in alegerea ce o vei face.
Guest SkullpturA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 hehe ... se merita sa tii o chitara de asta "agresiva"?
Recommended Posts