www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Amplificatoarele La Gig-uri


vic88

Recommended Posts

Ca sa pot efectiv sa merg intr-un club, si sa cant cu chitara si eventual alti instrumentisti, imi este de ajuns amplificatorul meu mic de acasa (15-30w) si sonorizarea locatiei ?

Da, dupa cum am spus inca din primul post.

 

PS: vezi ca ati e forma auxiliara a verbului a avea la pers. a II-a plural. Nu zici a-ti la fel cum nu zici a-m sau a-i pentru ca nu-i nici un pronume acolo. Rusinica!

Link to comment
Share on other sites

Ca sa pot efectiv sa merg intr-un club, si sa cant cu chitara si eventual alti instrumentisti, imi este de ajuns amplificatorul meu mic de acasa (15-30w) si sonorizarea locatiei ?

 

Si nici "locatie" nu zici cand te referi la un loc. Conform DEX:

 

LOCÁȚIE, locații, s.f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plãtitã pentru anumite lucruri luate în folosințã temporarã. ♢ Taxã de locație = taxã care se plãtește drept sancțiune în caz de depãșire a termenului de încãrcare sau de descãrcare a vagoanelor de cale feratã sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre pãrți se obligã sã procure și sã asigure celeilalte pãrți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locațiúne s.f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis.

 

http://dexonline.ro/search.php?cuv=locatie

 

Va rog, nu stricati limba romana asa cum o fac cei de la tembelizor si de peste tot in media.

 

Si, ontopic:

Cred ca ar trebui intai sa faci o proba cu un tobosar caci, dupa cum spune si Karpi, desi ai o statie de 30 de watti, conteaza foarte mult ce difuzor ai. Din experienta mea (foarte mica si umila), am vazut ca pragul psihologic este sa te auzi pe langa toba. Aia nu ai cum sa o dai incet, deci trebuie sa dai chitara tare. Cel mai bine, ca sa faci acest experiment, este sa te duci cu ampu' direct in barul respectiv la "jam" si vezi ce se intampla. A doua oara o sa stii daca e suficient sau nu.

Edited by Matei Negriu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.