Cosu Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 uitati-va aici http://www.12stringbass.com/MainFrames.html eu am ramas prost cand am vazut . cineva de pe planeta asta nu e intreaga la minte. :cool:
NiNjA Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Mai cauta ca sint si cu 15:D Cu 18...s-ar putea. Si mai vazusem cum un bass cu 12 corzi l-a bagat in spital pe unu' de la Van Halen:o
Cosu Posted January 4, 2005 Author Posted January 4, 2005 Cum se poate canta la un asemenea monstru ? Are cineva vreo idee? Mie 6 corzil imi ajung la chitara (se poate si cu 7 dar deja ne intrecem cu gluma)
Stefan Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 pai din cate stiu io sunt grupate 2 cate 2. daca te uiti la cheite ai sa vezi ca ar trebui sa fie 12 cheite. , so ar trebui sa fie 12 corzi. ma intreb oare cat costa un set de corzi pt ea
Guest Alexandru Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 ia uita-te mai bine ca sunt 18!!!!!:mad:
Stefan Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 ( dap ai dreptate. scuze pt interventia mea eronata. dar de curiozitate grab, cat costa asa ceva, si mai important canta cineva la asa ceva( ceva concret). si aceeasi intrebare: oare cat costa un set de corzi pt asa ceva (daca exista chitara trebe sa fie si corzi nu? )
Stefan Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 uite ce-am gasit. cred ca chitara cu 9 corzi nu ati vazut ink check this out http://www.ultimate-guitar.com/forum/showt...threadid=166252 si ziceti-mi si mie cum e cu gatu ala. parca ar fi indoit (curbat asa)?????
Guest Alexandru Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 E doar o iluzie de la tastele alea oblice - CE MONSTRU TATA!:mad: N-am mai vazut asa ceva
Guest Lightbringer Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Hehe,cred ca se fac usor bare-uri pe 3-4 corzi la asemenea aratari
Guest grab Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Uite ceva care nu e chiar asa comfortabil Cum de obicei instrumentele astea se fac la comanda, costa cam de la $1.500 - $2.000 in sus.
hihi Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Dar totusi, nu vad care e rostul unei asemenea chitari ? La ce te ajuta atatea corzi ? Ce naiba, canta acorduri la bass ?
Guest grab Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Acorduri, arpegii, harmonics, solo-uri... You name it.
Cosu Posted January 26, 2005 Author Posted January 26, 2005 revenim cu alte delicatese http://www.bassonsound.com/garrygoodman.html
Guest Alexandru Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Asha ceva nu se mai ezigsta! no way cred ca in pretul instrumentului intra si o operatie de schimbare a mainilor
Cosu Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 Alexandru vezi ca egzista nu exista Uitati-va la ce scrie in linkul de mai sus. Gigi ala cu monstruozitatea zice ca a ales marca respectiva ca aude nush ce C# care pe alte cabinete nu il aude. Acu daca el abia il aude pe scula lui de mii de para e eu acasa cand ii cumpar albumul ce fac? Trebuie sa dau tot cateva mii de $ ca sa ascult cum trebuie ? Bai paca astia sunt prea eleet.
Guest Alexandru Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Alexandru vezi ca egzista nu exista Uitati-va la ce scrie in linkul de mai sus. Gigi ala cu monstruozitatea zice ca a ales marca respectiva ca aude nush ce C# care pe alte cabinete nu il aude. Acu daca el abia il aude pe scula lui de mii de para e eu acasa cand ii cumpar albumul ce fac? Trebuie sa dau tot cateva mii de $ ca sa ascult cum trebuie ? Bai paca astia sunt prea eleet. <{POST_SNAPBACK}> Shtiu ca egzista nu exista dar daca ar exista egzista iti dai seama ca exista nu ar mai egzista ? Da ai dreptate sa dam toti cateva mii de $ sa ascultam albumul lu' Gigi si daca nu avem bani facem cheta la TNB!
RAY5 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Cum se poate canta la un asemenea monstru ? Are cineva vreo idee? Mie 6 corzil imi ajung la chitara (se poate si cu 7 dar deja ne intrecem cu gluma) salut COSU se cinta ca la un bass cu 6 corzi ok?? dar corzile sint dublatr ca la ghitara . ok?? deci sint bassuri cu 4 corzi sau cu 8corzi (aceleasi indublu) dar nu au aceeasi grosime ,deci nota nu are aceelasi ton dupa care aceelasi principiu ptr 5corzi sau10corzi sper sa reusesc sa am foto care sa poata sa fie puse pe net si o sa ti trimit documentatie dar sint floare la ureche chestiile astea doar ptr studio are un sunet mai developat si umple spatiu iar pentru basul fretles sunetul nu se aseamana deloc cu cel normal iar tecnica felul in care cinti se apropie de contrabas dar emai indicat sal folosesti pentru nape daca ai sinthebass(wami) Alexandru vezi ca egzista nu exista Uitati-va la ce scrie in linkul de mai sus. Gigi ala cu monstruozitatea zice ca a ales marca respectiva ca aude nush ce C# care pe alte cabinete nu il aude. Acu daca el abia il aude pe scula lui de mii de para e eu acasa cand ii cumpar albumul ce fac? Trebuie sa dau tot cateva mii de $ ca sa ascult cum trebuie ? Bai paca astia sunt prea eleet. da ai dreptate daca vrei sa asculti acelasi lucru trebuie sa te iei dupa capul lui Vreau sa explik ceea ce ati vazut in poza bas cu 18 se aplica tecnica de la pian 3-5corzi deci este un bass cu 6 corzi dar care sint grupate cite 3ai grija sa le apesi pe toate daca nu ...zzzzzzbbbbbbbbbbbrrrrrrr
Cosu Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 stop diggin' up graves!!! Na ca acum am vazut raspunsul lui Ray (dupa 1 luna). A fost un raspuns foarte util. Acum stiu si eu de ce si cum sunt folosite corzile alea. Mai bine mai tarziu decat niciodata.
Recommended Posts