Guest alin301 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Salutare, am luat o chitara de Reghin din 1960. Am curatat-o, i-am pus corzi, am aranjat-o .... si suna chiar bine. Are idee cineva cam cat ar valora? Nu vreau sa o vand, numa ma gandeam cam cat ar valora. Mersi!
Zack Fair Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ai 2 posturi deschise pt aceasi chitara scoate unu serios sa n-ai probleme eu as da pe ea 250 de ron maxim si chiar imi place!
karpi Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Salutare, am luat o chitara de Reghin din 1960. Am curatat-o, i-am pus corzi, am aranjat-o .... si suna chiar bine. Are idee cineva cam cat ar valora? Nu vreau sa o vand, numa ma gandeam cam cat ar valora. Mersi! Era o chitara scumpa la vremea ei !!! Iar acum are o valoare mai mare ptr un colectionar dat fiind ca doar putine s-au pastrat .
pwnzar Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Era o chitara scumpa la vremea ei !!! Iar acum are o valoare mai mare ptr un colectionar dat fiind ca doar putine s-au pastrat . Dupa mine, face chiar mai mult.. Gandeste-te: Reghin.. si ce? Lemnul ala are 50 de ani vechime... Ar trebui sa sune super. E pe forum aici userul mu5ai, canta pe o chitara noname, facuta din scandura (PAL), dar are 30 de ani vechime... A dat 100 de ron pe ea, parca.. I-a pus dozele clasice de fender si vreau sa zic ca suna cu mult peste alte chitare intre 100-1500 RON
Guest Valek Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Am exact aceasi chitara, doar ca gaurile au alta forma. 1961 E anul productiei.
StratMan Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 mda, este o chitara rara, dar, daca nu ma insel, nu are nici macar truss rod.
Guest JXL Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Aceste chitãri sunt copii dupã primele modele de chitãri electrice Rickebacker ( 1932 ) . Erau niºte acustice cu amplificare prin doze . Dacã nu mã înºel , din modelul ãsta derivã Epiphone .
Recommended Posts