AndreiR Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 hello guys!! eu sunt nou pe forumul asta!! am o chitara clasica reghin si as vrea sa-mi iau una electroacustica!!! mi-am schimbat corzile la reghin cu unele stagg si se aude extraodinar! eu sunt cam stramtorat cu banii si as vrea sa va intreb daca exista adaptoare pt chitara clasica pt a deveni electro -acustica.. ma refer daca exista vreo schema ceva de adaptor si amplificator pt chitara,care sa se monteze la chitara astfel incat sa am iesire spre procesor...va multumesc anticipat... a si daca puteti sa-mi spuneti pe unde as gasi chiatara electro-acustica la pret rezonabil sa zic intre 200 si 400 RON...multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Depinde. Vrei sa o transformi intr-o chitara piezo (adica sa sune ca o chitara rece, dar sa o poti amplifica) sau sa o poti folosi ca o chitara electrica (nerecomandabil de altfel) In primul caz exista doze piezo care se pun pe corpul chitarii (pe cordar de obicei) in al doilea ai putea sa ii montezi o doza de electrica in "soundhole" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Doze magnetice speciale pentru acustica de la Seymour Duncan de exemplu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razz Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Salutare, mai eu am o nelamurire, ... dozele piezo, functioneaza si la chitari clasice , care au 3 corzi de nylon ???? , caci AndreiR are o chitara clasica, si din cate stiu eu nu e recomandabil sa pui corzi de acustica pe clasica... lamuriti-ma si pe mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 da, functioneaza. Doza piezo preia vibratia corpului chitarii, nu a corzilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 cat? cum si unde?... se gaseste la noi asa ceva? daca da, de unde? si cam la ce preturi? daca-mi dati si un pm as fi total ne nerecunoscator mersi anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts