cearny Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ...de pe un JEM7VW, deci sunt the real thing De asemenea, sunt F-spaced (JEM-ul avand Floyd). Pretul: $200. Trimit si in provincie.
Shreder Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Daca sunt de pe un 7vw inseamna ca sunt albe. Corect? In ce stare sunt? De cand le ai? Poti pune poze?
cearny Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 (edited) Sunt chiar de pe chitara, inca pe chitara Albe, intr-adevar, cu suruburile aurii. Sunt cele de pe JEM-ul lui Manu. Edit - iote si-o poza Edited February 17, 2006 by cearny
Shreder Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 (edited) Pai, man. De ce sa scoti Evolution-urile de pe un Jem? Ala mai e Jem dupa aia? aaa, unless BREED..... Edited February 17, 2006 by Shreder
cearny Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 E prea Vai acum chitara Ceea ce nu e deloc un lucru rau, pana la urma. Fiecare chitarist isi personalizeaza chitara in functie de necesitati, gear, tehnica, etc. Wylde a pus EMG-uri pe Gibson, Yngwie YJM-uri pe Strat, Murray Seymour Duncan tot pe Strat... intelegi Asta nu le face mai putin Gibson sau Strat. Oricum, interesat sau doar curios?
malex Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 hehehehe daca l-ai convins tu pe Manu sa puna Seymour pe chitara aia, iti dau o bere in plus fata de alea promise cand mi-o sosi ESP-ul (nici eu nu mai stiu cand se va intampla asta) nu de alta, da-i placeau DiMarzio inca de prin '85 daca nu de mai demult si, in concluzie, ai fi maretz bafta
cearny Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Working on it Deocamdata are un episod Peavey EVH In concluzie, nu cumpara berea aia de pe-acum, ca se incalzeste Dar tine banii pentru ea deoparte...
Recommended Posts