yamazaki Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 salut... ( nush sigur daca am postat unde trebuia, asa ca imi pare rau daca e gresit ) stiti cumva ce corzi vin cu un jackson? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 cum jackson e firma detinuta de fender cel mai probabil sunt de aceeasi sorginte cu alea de pe squier fender & co. Eu pariez ca sunt .009 - .042 Oricum le schimbi dupa x saptamani / luni sau chiar mai repede daca sunt oxidate. Nu prea vad de ce te complici ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Pentru ca poate incerci o chitara si nu-ti convine ceva, si te gandesti ca e de la corzile de pe ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamazaki Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 nu , treaba e ca am un jackson js30kelly si am rupt mi-ul subtire, si vreau sa le schimb , si nu cred ca sunt fender pentru ca sunt mai dure, decat corziile fender... eu credeam ca sunt D'Addario si imi plac cum suna, si as vrea tot dinastea sa imi iau, despre D'Addario nu stiu nimic ca nu am folosit decat fender pana acum, voi c parere aveti despre D'Addario sunt mai bune dacat fender pentru un heavy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest juvina Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Eu rup corzi D`Addario de .008 in o luna si jumatate si daca nu se rup se dezacordeaza la greu.Ce corzi sa bag si eu sa ma tina mai mult? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 1) nu facaturi care se gasesc la noi Incercati si alte marci decat fender,ghs si d'addario... largiti-va orizonturile. Mai sunt atea marci foarte foarte bune gen DR, Elixir, Ernie Ball, si de asemenea se pot si aduce usor si destul de ieftin prin membrii ai forumului (sau cel putin asa era acum ceva timp). 2) incercati corzi mai groase. 008-038 de exemplu sunt niste corzi care nu vor oferi mai nimic.Sunetul este fara viata, si putina viata pe care o are se pierde in foarte scurt timp.Si binenteles sa nu uitam, fiind subtire, se rup mult mai des. 9-46 sunt o alegere mult mai buna, dar 10-52 mi se par si mai bune.E adevarat, bendurile devin mult mai grele, dar te obisnuiesti dupa un timp. Personal eu folosesc DR in ultima vreme si sunt foarte multumit, tin chiar si 1.5-2 luni sunetul corespunzator.Cheers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamazaki Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 mersi da cred ca am sa raman cu fender... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 mersi da cred ca am sa raman cu fender... Fender sunt proaste.. . Daca vrei sa te limitezi incearca GHS ca sunt rezistente si suna bine. Daca nu vrei sa te limitezi incearca Ernie Ball, etc. Cum a spus si Elethan. Btw, e bun de ceva Jacksonul tau ? Tinand cont ca e JS30.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts