Guest szekely Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 deci situatia sta cam asa : am schimbat rezolutia de la joc si ecranu nu accepta ..sau nu ii place .... si nu mai vad nimic... adica merge jocu da nu vad si imi spune sa schimb setarile.... am desinstalat jocul si lam instalat din nou insa tot nu a functionat ... adica o fi ramas setarile in registru sau ce stiu io ... tot aia imi spune ... cine stie ce opt sa fac ca sa mearga ??? plzzz ajutatima !!
Cosu Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 verifica dupa dezinstalare directorul in care jocul a fost instalat e posibil sa fi lasat acolo vreun fisier de configurare. Daca nu, trebuie sa cauti in registru dupa chei asociate lui GTA.
Guest szekely Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 bun deci lam desinstalat ... in folderul lui erau numa 2 fisiere care nu cred aveau de a face (insa nu sunt sigur) .... leam sters pt orice eventualitate... mam uitat in registru si nici macar nu mai era intrarea de la rockstar asa ca banuiesc ca nu mai ar fi nimic unde sa fi ramas ultima configuratie... ps : am sters si din my documents folderul cu san andreas ... si acum pser sa mearga,,, ms ... o sa postez cand termin de instalat
Guest cormoran Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 mai sigur, dupa ce dezinstalezi, curata calculatorul cu Registry Mechanic...
Guest szekely Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Da cand am terminat de desinstalat nu o mai ramas nimic in registru ... insa sunt aproape sigur oaia neagra fi fostin My Documents.... asa ca am golut folderul gta san andreas de acolo...
Guest cormoran Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 s-ar putea sa se fi "agatat" prin alta parte. daca nu merge nici acum, fa cum ti-am zis, e bun softul.
Guest szekely Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Mergeeee mersi guys sunteti cei mai buni !!!! si apropo mersi de softu ala lam probat cu alt program ... si mere super !!!
miki Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 poate nu ai cantat in gama potrivita,tempoul nu era reglat etc....ce treaba are cu RGC?
miki Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 usor ,ca faci febra.are legatura cu RGC,daca stii sa citesti:am cautat un coleg forumist ,de la cine am cumparat un proc .daca ai intebarii legate de auto,intrii pe forumul lor,te pasioneaza jocurile,vorbesti acolo.simplu.maine,poimaine la cafenea te interesezi unde e mai ieftin papusa gonflabila.treaba ta ,scuze daca deranjez pe cineva
Guest cormoran Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 cred ca se poate inchide si sterge topicul asta .... deja se intra in balarii
Recommended Posts