Guest RGC Bot Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Info: Si varianta modificata de no name Autor: Adi Phoenix___Negru_Voda.gp4 Phoenix___Negru_Voda_2.GP4
Eldrian Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Noi la repetitii cintam si aceasta piesa. Nu-mi suna a Negru Voda, asa ca am dat drumul la caseta pe fundal ca sa vedem ce nu merge. Stupoare ! Se cinta cu DOUA SEMITONURI MAI JOS. deci vorbim de pentatonica blues a gamei Sol. Nu La. O sa modific un pic tabul si o sa postez cit de curind.
Guest Wickerman Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 La repetitia aia eram si noi si aveati voi chitarele acordate cu doua semitonuri mai sus :) Eu as putea sa garantez ca e pentatonica de blues in La Si de vina e tuner-ul de pe procesorul lui Tony. Nu e chiar foarte precis... Guitar Pro acordeaza mai bine Anyways, o cantati bine impreuna, dar totusi e Blues Pentatonic La
Guest alin78 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Salut, Ma numesc Alin si candva am transcris si uploadat si eu pe net Negru Voda ca multi altii probabil. Voiam sa te felicit pentru transcrierea asta, mi se pare cea mai completa din cate am vazut pana acum. Iti dau un link pe care am sa te rog sa te uiti sa vezi cum o cant eu (mai sunt ceva greseli dar daca vrei iti trimit chiar tab-ul pe care l-am facut) pentru ca sunt ceva diferente si nu-mi dau seama care varianta e corecta (sau mai aproape de original). Diferentele ai sa vezi sunt minore, totusi n-ar strica o opinie: http://youtube.com/watch?v=YNa6n4J8mKs
Recommended Posts